reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

serio w skarpetkach wchodzicie???
A generalnie co wkładacie na siebie jak idziecie go gina ?
U mojego zawsze jest jednorazowa spódniczka zielona i kapcie białe jak w domu a potem do smieci ida wiec jest miło i niekrepująco....:-)

od dzika to już tu jednej powiedziałam aby się odczepić, czemu zawsze takie zachowanie z dzikiem porównują :wściekła/y::no: :-D :-), ja aż taka zła nie jestem :happy2::baffled:
:-)

zebys wiedziała;-):tak:

przepraszam:tak: uszanowanko!!!
poprawiam na - nieoswojona z paradowaniem z goła duuupą u gina:-D
hahaah

Waris spoko;-) wybaczam:-) moze ktos jeszcze nie idzie spać i tu zajrzy, poczekam zobacze:-D

Pola :-D:-Djestem jakbym mogła Cie zostawić samą :)

Polaa - no niestety straszna jest ta różnica czasu, znam Twój ból, tez właśnie położyłam Alinkę i przyszłam
Już od wtorku bede się witac o tej porze spokojnie:-)
Witam sie i ja :)
Wczoraj padlam, katar mnie meczy niestety, no trudno, dobrze, ze tylko to :dry:
Wy tu o skarpetkach hihii ja przedtem zawsze biegalam bez, nie wiem dlaczego, jakos tak mi sie estetyczniej wydawalo, ale od jakiegos czasu jednak zakladam, chrzanie elegancje i sune do fotela niczym Jackson w skapretkach :tak:

A mam pytanie, czy jest ktoras tu, ktora nie miala w ciazy badanych piersi?
Tzn. nie to, zebym sie domagala czegos takiego, nie nie, ale wiem, ze niektorzy je badaja i teraz nie wiem, czy to konieczne jednak czy nie?
Ja niemiałam

Mój gin śmieje się zawsze, że go zmylam bo ląduję na fotelu w pończochach i tunice...zawsze dopytuje się czy oby na pewno jestem rozebrana ;P
fiu fiu elegancja....:-)

sicilpol - dlategotez "podziwiam" zony ginekologów;-)

widac, ze chodzisz do babki:-p

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeezyk

alijenka
- czyli jest szansa, ze jak wroci to bedzie juz po pęlni i nie zauwazy ze wyrastaja Ci włochy tam gdzie nie trzeba:-D

a wiecie, ze dostałam ostatnio ksiazeczki w sklepie z gadzetami dla maluchów i wpadło mi w rece takie urzadzonko do "wyciagania" wklesłych sutkow;-) Mozna to stosowac juz w ciązy, bo takie wyciaganie trwa jakis czas i zeby sobie przygotowac cycuchy.. widziałyscie takie gadzety juz????
Brrr aż mi sie zimno zrobiło...teraz mnie bolą a co dopiero jeszcze wycigać
asiiu - ja miałam w tabletkach takze nie pompogę Ci niestety, ale mysle ze moze tak byc;-) A tyłek to Cie bedzie bolał jak sie wezmiesz za porzadki!!!!!!:wściekła/y: Osobiscie Ci natłuke!!!!:cool2: Ty teraz jestes od odpoczywania, lezenia i pachnienia!
A Ja będe ta druga !!!

Próbuje sie pakować ale boli Mnie brzuszek hmmm i mi ciężko....
:-):-(

reklama
Blond :) witaj :)
Ja dziś na obiad miałam swoją zupe z dyni, ale przerobiłam trochę dałam sporo zielonego curry.

A teraz Wam mowie milego reszty weekendu i ruszam do przyjaciółki na noc, a może i dwie :)

asiiu - ja miałam w tabletkach takze nie pompogę Ci niestety, ale mysle ze moze tak byc;-) A tyłek to Cie bedzie bolał jak sie wezmiesz za porzadki!!!!!!:wściekła/y: Osobiscie Ci natłuke!!!!:cool2: Ty teraz jestes od odpoczywania, lezenia i pachnienia!

ja moge pomoc w tym tluczeniu, mam nawet walek drewniany ponoc dobry

nażarłam się gołąbków z sosikiem pomidorowym i leżę do góry brzuchem:-)
Młody szaleje tak,że szok;Starszy siedzi w kuchni i myśli jakie ciasto by zjadł...
a ja miałam rano "miłą"rozmowę z właścicielem mieszkania i musimy je opuścić do końca lutego:szok::szok::szok:nie powiem,co o nim myślę, bo się nie będę wyrażać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale nic to jutro rano już mamy umówione oglądanie jednego a w poniedziałek dwóch następnych.

Dziewczynki powiedzcie mi czy wam leci krew z nosa?Tzn. nawet nie leci tylko jak chcę nochala wyczyścić to to nie są glutki tylko krew,tak jakby mi wszystkie naczynka popękały naraz.Niby gin mi powiedział,że tak może być i że nie ma powodów do niepokoju ale ja się tak zastanawiam jak długo mi tak będzie?

z tego co wiem minimum okres wypowiedzenia to miesiac, jesli mocno cie wkurzy to wiedz ze sila nie moze cie wyrzucic z mieszkania nie w okresie zimy, na dobra sprawe wogole nie moze cie wyrzucic w okresie zimy a jeszcze do tego w ciazy. nawet jesli nie placicsz za rachunki i wynajem. tAKIE wspaniale jest prawo polskie. Moze jedynie podac sprawe do sadu o zasiedzenie, to jednak trwa dosc dlujgo zanim sprawa dobiegnie konca

napewno znajdziecie fajniejsze mieszkanko i z lepszym wlascicielem, trzymam kciuki

Dzień Pasibrzucha to ja mam od paru tygodni;)

Dzis się nawtryniałam na obiad próżonego mięska plus utłuczone ziemniaczki plus gotowane buraczki... i zakąsiłam piernikiem toruńskim;)
No dobra, trzema.
Ok, pięcioma. :angry:

I chodzą mi po głowie rogaliki takie z dżemikiem - ktoś tu o nich wspominał dziękuję bardzo:baffled: - ale nie mam miejsca na nie i nie chce mi się robić. Ale zaraz zaraz... właśnie sobie przypomniałam, że kupiłam chałkę. Z dżemikiem domowej roboty zadziała jak bliski zamiennik rogalików :-) Tylko gdzie ja to zmieszczę :zawstydzona/y:

ja tez wróciłam:cool2::cool2: :-D

a ja miałam rano "miłą"rozmowę z właścicielem mieszkania i musimy je opuścić do końca lutego:szok::szok::szok:nie powiem,co o nim myślę, bo się nie będę wyrażać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale nic to jutro rano już mamy umówione oglądanie jednego a w poniedziałek dwóch następnych.

Dziewczynki powiedzcie mi czy wam leci krew z nosa?Tzn. nawet nie leci tylko jak chcę nochala wyczyścić to to nie są glutki tylko krew,tak jakby mi wszystkie naczynka popękały naraz.Niby gin mi powiedział,że tak może być i że nie ma powodów do niepokoju ale ja się tak zastanawiam jak długo mi tak będzie?

ruda kurcze to strasznie mało czasu Wam dał:szok: nie mieliscie jakiegos dłuzszego czasu wypowiedzenia umowy???
A co do krwi to w nocy potrafiłam poczuc przez sen, podniosłam głowe i jazda:szok: a jak nie to chociaz smarkanie krwia:baffled:

blond - witaj! moj B tez miał puzzle w chudej, ale dorósł do tego jak mu sie jedne spodobały:tak: zadne lego, klocki - tego moze nie byc. Zreszta takie smieszne sa te moje chłopaki wiecie? miskowe strasznie, maja swooje ukochane pluszaki, ktore wszedzie z nami jezdza, wszeeeeeeeedzie;-)kazdy pełni swoja funkcje, jeden jest mamą drugi tatą, mama oczywiscie wieksza od taty (ma sie autorytecik co?;-))
I tak kiedys zajechalismy do Witka meble poogladac, ekipa z nami. Wracajac sprawdziłąm liste obecnosci i okazało sie ze Bartek zgubił kota tatę:szok: Spowrotem do Witka i jazda z szukaniem małego misia kotka
:cool2: Wracajac ze szpitala w nocy jeszcze musielismy prac pluszaki;-):tak:

I chodzą mi po głowie rogaliki takie z dżemikiem - ktoś tu o nich wspominał dziękuję bardzo:baffled: - ale nie mam miejsca na nie i nie chce mi się robić. Ale zaraz zaraz... właśnie sobie przypomniałam, że kupiłam chałkę. Z dżemikiem domowej roboty zadziała jak bliski zamiennik rogalików :-) Tylko gdzie ja to zmieszczę :zawstydzona/y:

to ja,ale wiesz co zapraszam - narobilam sie jak glupia i pelno ich wyszlo,a nikto oprocz mnie nie chce ich jesc :-(

reklama
Do góry