reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Dziewczyny w szpitalach trzymajcie się tam, ściskam za Was &&&&&&&&&&&&& !!!!!
Nanulika jestem z Tobą !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Muńka ja też ostatnio sobie podczytywałam forum od początku :-D, kurde a to już na końcówce jestesmy !!! Mi się udał9o przejść tą ciąże beż żadnych dolegliwości !!!

Wiecie co cała cipkę mam zdretwiała !!!!!!!!! hmmmmmmmmm o co kaman ???

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny w szpitalach trzymajcie się tam, ściskam za Was &&&&&&&&&&&&& !!!!!
Nanulika jestem z Tobą !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Muńka ja też ostatnio sobie podczytywałam forum od początku :-D, kurde a to już na końcówce jestesmy !!! Mi się udał9o przejść tą ciąże beż żadnych dolegliwości !!!

Wiecie co cała cipkę mam zdretwiała !!!!!!!!! hmmmmmmmmm o co kaman ???

mi też już kilka razy zdrętwiała :D ale po jakimś czasie przechodzi :D dziwne uczucie !!;p

Kamila - hahahaha - dobre :D prawie jak z ziewaniem, jak ktoś zacznie to idzie fala ;P
Ale a'propo drętwienia cipki, mnie też się to ostatnio ze dwa razy zrobiło, a takie samo uczucie mam zwykle w 2 i 3 dnu @... Nie wiem czemu tak się teraz dzieje.... ALe uczucie dziwne, to fakt :-D

gkvip - To ja mam taki sam PTP a moja Monisia waży o cały kilogram mniej, bo 3 dni temu ważyła 2100 a Twoja mówisz 3100 - SZOK!!! :D to do terminu to powyżej 4 kilo będzie miała, nie zazdroszczę.... Uff ja jednak wolę te 2100 na tym etapie :-D

Ale dzisiaj naskrobałyście!!! Nie sposób Was ogarnąć!... Może jak Szymka położę to mi się uda ;)

a ja mam potwornie okropny bałagan w domu a nie chce mi się go sprzątać :) Gorzej jak bym zaczela teraz rodzic to sie zgubie w tym balaganie:-D

Kamila - to my dzisiaj z Szymkiem posprzątaliśmy i jest ładnie ogarnięte ;) Drobiazgi zostały ;P
Ale za to jego pokój na tip top posprzątaliśmy :) ja mówiłam co po kolei, a on grzecznie chował :D No i 3 prania zrobiłam i porozwieszałam... Sama nie wiem skąd na to siły wzięłam...

Szymek zjadł, idę mu ścielić i go kąpać, raczej pilnować, żeby się wykąpał ;P

Alijenka do szpitala trzeba jechać jak:
* skurcze będą regularne co 5 minut i będą trwały 30 sekund
* jak odejdą wody przezroczyste - w 3-6 h trzeba do szpitala dojechać
* jak odejdą wody zielone - to w 1-2 h dotrzeć do szpitala
* jak w okolicach PTP jest ostra biegunka z bólami brzucha
* jak są regularne mocne bóle z krzyża
* jak jest nagle duży krwotok to NATYCHMIAST

tyle zapamiętałam ze szkoły rodzenia ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Kamila ja też ;-) i tak sobie patrzę i się zbieram,ale coś mi nie idzie! Najważniejsze,że wiem gdzie torba do szpitala,a resztę olać!

Do góry