reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Hatszept- super ze wizyta sie udala :tak:
Klusia- ja jutro planuje wykorzystac przepis Mlodak -na nalesniki :-D a dzis rybka mam nadzieje, ze wyjdzie, mam juz staly przepis a moj P uwielbia :tak::-)

Dziewczyny zabieram sie za pranie ciuszkow malej na weekendzie pewnie prasowanie..... W prawdzie nie mam tego tyle co Klusia ale i tak nie wiem od czego zaczac.... Lece do pozniej...

reklama
Ruda, BMR, ja tez bez czopa od zeszlego czwartku...:tak: na razie oprocz skurczy, ktore czuje od kilku ladnych tygodni (a w szpitalu na ktg wychodzily na 100...:szok::szok::szok:) i bolu miesiaczkowego dzis w nocy tez na razie nic...
Choc mi jednak zalezy, zeby przetrwac te kolejne 2 tygodnie...ale dzisiejsze mierzenie Malego mnie troche uspokoilo...:tak:

Iwon, nie ma problemu z tymi oknami :tak: tylko daj mi te 2 tygodnie plssss...;-)

Ciasto krowkowe, w sensie z kajmakiem?????? jesli tak to wrrrrrrrrrrr....:wściekła/y: ja tez chce!

Ciasto jak 3 BIT
Ja chcialabym takie.........:tak:

My dzis chyba wyjdziemy na miasto na kolacje, ale zupelnie nie wiem, na co mialabym ochote...pizza? no nie wiem...jakas chinszczyzna chyba tez nie...kebab nieeeeee....moze jakos zainspirujecie???

;-)

Idę po ciasto krówkowe i kawkę :cool2:

SADYSTKA!!! :-D

ja mam w domu TYLKO warzywa na patelnie z Biedronki. Swoją drogą bardzo polecam - greckie. Naprawdę smaczne i fajne warzywka w srodku.

hatszept na Lwowskiej koło Pl. Konstytucji jest świetna knajpa z bułgarskim jedzeniem, Varna. Polecam! Albo pierogi na pl. konstytucji w Pierogerii - pyszne, smażone :)

Ostatnia edycja:
Klusia, Sunshine - to życzę smacznych naleśników :-).

Moje samopoczucie już lepsze. Krew na badania pobrana, mocz też oddany. W poniedziałek wyniki. I znów nie mam co robić dzisiaj. Nuuuuuudzę się potwornie.
W chałupie czysto, więc bez sensu jeżdzić odkużaczem bez potrzeby. No 3 okna do umycia zostały, ale K. by mnie chyba gołymi rękoma udusił gdybym się wzięła za ich mycie.
Idę chyba na spacer, a po powrocie usmażę rybkę i zrobię surówkę.

Nanulika - dobrze, że idziesz do domku. Tam na pewno poczujesz się choć troszkę lepiej.

Dziewczyny chorujące - życzę mnóstwo zdrówka.

No i trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące &&&&&&&&&&&&&&.

hatszept - robiłam to ciasto i jest pychotkowe, polecam!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Ciasto krowkowe, w sensie z kajmakiem?????? jesli tak to wrrrrrrrrrrr....:wściekła/y: ja tez chce!

Dokładnie :ninja2::cool2:

A propo Twojego pytania - gdybym ja dzisiaj miała kolację z m. to zaproponowałabym wypad do jakiejś bardziej tradycyjnej knajpy, żeby zjeść np. mięsko w sosie borowikowym z młodymi ziemniaczkami :-p

SADYSTKA!!! :-D

ja mam w domu TYLKO warzywa na patelnie z Biedronki. Swoją drogą bardzo polecam - greckie. Naprawdę smaczne i fajne warzywka w srodku.

:-D:-D:-D Ja uwiebiam warzywa na patelnię w każdym wydaniu - z makaronem, ryżem, kaszą kuskus, mniam :tak:

Młodak
jak się nudzisz, to zawsze możesz po raz trzysta piętnasty pooglądać i posegregować urocze ciuszki dziecięce :-D;-)

Dokładnie :ninja2::cool2:

A propo Twojego pytania - gdybym ja dzisiaj miała kolację z m. to zaproponowałabym wypad do jakiejś bardziej tradycyjnej knajpy, żeby zjeść np. mięsko w sosie borowikowym z młodymi ziemniaczkami :-p

:-D:-D:-D Ja uwiebiam warzywa na patelnię w każdym wydaniu - z makaronem, ryżem, kaszą kuskus, mniam :tak:

Młodak
jak się nudzisz, to zawsze możesz po raz trzysta piętnasty pooglądać i posegregować urocze ciuszki dziecięce :-D;-)

No właśnie wymyśliłam coś bardzo podobnego - spacerek zrobię przez miasto i zahaczę o jakiegoś lumkpa..... :-). Będzie okazja włączyć potem pralkę i żelazko.

reklama
December, dzieki za te knajpki! O Varnie nie slyszalam jeszcze - brzmi interesujaco! Niedaleko pierogarni natomiast, kolo MDM jest knajpa Lanse - naprawde polecam!!! I tradycyjne potrawy sa super - w tym rewelacyjna kaczka i super salatki i pasty!
Iwon, no wlasnie tez zastanawiam sie, czy nie mam ochoty na cos bardziej tradycyjnego...jeju............no ale zeby zawsze miec tylko takie dylematy ;)
Mlodak, robilas je i nie zaprosilas???!!! :wściekła/y:;-);-);-)

Do góry