reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witam
Nie mam za bardzo czasu na forum,ale serdecznie wszystkim mamusiom gratuluję i trzymam kciuki za naszą ostatnią:) Rysicę:)
Podziwiam was dziewczyny,że macie czas tyle siedzieć przed kompem czytać i pisać,może z czasem też jakoś lepiej się zorganizuję hihi.

Chciałam tylko wam powiedzieć ,że weszłam dziś na wątek o bliźniakach bo szukałam zdjęcie szkrabów mojej koleżanki i znalazłam informację i zdjęcie chłopaczków od miki3274 ( Pamiętacie ją?) U nas nie dała znać,ale pewnie też brak czasu. W każdym razie chłopcy mają się dobrze"

Maćku jezeli nie płacze nie boli jej brzuszek to nie ma powodu do zmartwień.

Jeszcze powiem wam ,że pytalam położnej o pas poporodowy od kiedy można go nosić bo mi waga już wróciła do tej sprzed ciąży ale brzuch został jakbym tam jeszcze kogoś miała;). No i dowiedziałam się że jak macica juz jest obkurczona to można śmiało nosić.

Pozdrawiam wszystkie gorąco i całuski dla wszystkich dzieciaczków

reklama
Maćku mój Jaś robi raz dziennie!

Ale poczytałam w necie, że niemowlaczkom zdarza się nie robić kupy kilka dni, więc nie trzeba od razu panikować.

Wbijam sie w fajny temat po kilku dniach he
;-)

Nie wiem ile pieluch ściagnełam synowi z tyłka tak, zeynie było nich chciazby kleksa..:sorry2: Cały czas mówiłam na niego zasranic to sie wział i zawziął:-D:-D

To co wszystki juz zaliczyły pordówke????

Ja sie kurcze pod oxy w szpitalu.tzn od 22 do polnocy mam miec oxy podlaczona i zobaczymy czy sie rozkreci...jak nie to jutro od rana oxy na maxa. Dzis wieczorem udalo mi sie dostac na patologie na wywolanie. Ciekawe czy szybko zadziala oxy, ale bez Monisi juz nie wyjde stad

Ja sie kurcze pod oxy w szpitalu.tzn od 22 do polnocy mam miec oxy podlaczona i zobaczymy czy sie rozkreci...jak nie to jutro od rana oxy na maxa. Dzis wieczorem udalo mi sie dostac na patologie na wywolanie. Ciekawe czy szybko zadziala oxy, ale bez Monisi juz nie wyjde stad

no to do boju!!!!
POWODZENIA!!! ZYCZE BOZBOLESNEGO I SZYBKIEGO PORODU!!!!!

macku moj teraz robi raz dziennie i zdarza sie mu jeszcze w nocy:tak:
Na razie nic sie nie martw, pewnie zrobi jutro;-)
Wojtek jeden dzien nie robil ale byl juz niespokojny a jaka ulge pozniej bylo widac na jego buziaku:-D

Rysica 3mam kciuki:tak:

Blond, MsMickey no w gdyńskim szpitalu po CC przebywa się 4 doby PLUS doba zerowa. Młody mógł wychodzić już wczoraj, mnie lekarz zatrzymał bo taka praktyka itd.

Kurcze przed chwilą podniosłam się z ło=óżka i zapiekło mnie coś w okolicy pępka, jakby się pod skórą woda rozlała....boję się że to jakieś ścięgno lub macica daje znaki :( Oby nie.

Zjadłam wielką kolację, zaraz wyprzytulam mojego D i mam nadzieję idę spać :) Dobrej nocki :)

U nas była dzisiaj health visitor i powiedziala, zeby w ogole nie zakladac czapeczki w domu :tak: ja ubieram po kapieli na pol godzinki dosłownie:tak:
U nas nie ma takich upałow jak w Polsce.

Smoczki mamy Avent 0-6 i Wojtusiowi jak najbardziej pasuja:tak:

cyce jak armaty witaja :) wczoraj mala mi tak na cycu wisiala ze myslal ze nerwicy dostane. Dzis przez to mam.nawal pokarmu...i ten glod. Jak wy sobie radzicie z głodem? chce zrzucać kolosy ale jestem taka główną non stóp.
Myślicie że mogę już wyjść na spacer z mała? to jej 5a doba

reklama
hej

wpadłam się przywitać! od wczoraj jestesmy w domku... jest ciężko, mój synuś to mały diabeł :-D ale jak się już uda go połozyć spać to istny aniołek :-D

lecę was nadrobić kochane, pewnie trochę tego jest, tym bardziej, że muszę teraz ogarnąć wątek poporodowy:-D

Do góry