reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Hej widze ze niezły zawrót głowy macie. Ja poza tym że w domu sajgon nie z tej ziemi przejść sie nie da to jakoś ogarnaim :p hehehe az wstyd zeby ktos przyszedl bez zapowiedzi haha... gdybyscie zobaczyly stan mojego meiszkania to byście padły z wrazenia:D

reklama
Babki slyszalyscie o tym że u dzieci ciemieniucha "spada" na twarzyczke i robią się na niej takie krosteczki jak kaszka? Mnie brat oswiecil że jego dziecko tak miało. Mieszka w IR i tak mu powiedzieli lekarze tylko zapomniał jak to leczyli i czy w ogóle czymś leczyli?

Buziak - ty mnie tym grilem nie wkurzaj :-p boziu co jabym zrobila za taka kielbasiunie z grila albo kaszaneczke ojjjjjjjjjjjjjjjjjjj

zapraszam, tylko moze poczekaj az sie zmieni pogoda;-)

Dorota, Ty się w ogóle zastanów czy chcesz rodzeństwo- hahahahaa:)

nie strasz dziewczyny nooo :-p

ja tam mam 3 i porzadek w domu /do momentu kiedy nie wroci maz z pracy:angry: , umyte włosy i nie zarzygana bluzke hehe

no dobra, czy mogę dołączyć do rozwodzących się??? chociaż nie mamy ślubu?

;-) mój tak mnie wk...... że szok!!!!! nie odzywamy się, wczoraj w nocy poszedł zrobić małemu mleko, nastawił wodę i poszedł do wc. mały zaczął kwękać, więc poleciałam do kuchni by te mleko szybciej zrobić. i się zaczęło - że ja ciągle go poprawiam, ja wiem najlepiej co jest dobre dla małego, i że ciągle go pouczam. wział swą poduszkę i uciekł z sypialni do salonu. a ja neeerrrrwaaaa takiego miałam że tylko fajka by mnie uratowala, ale oczywiście nie mam fajek. i się nie odzywamy. szkoda gadac :no: ci faceci to jakieś inne stworzenia!!!!
przeciez to normalne że Ja wiem lepiej co jest dobre dla synusia :-)
ciekawe kiedy zgoda, oj ja nie podaruje, dzis tez niech koczuje w salonie

dobrze ze jak mamusie sa najmadrzejsze to jest ok:baffled:

oj tam Avo wiadomo o co kaman :p na rodzenstwo nie mam juz szans ;p

zebys sie jeszcze nie zdziwila hehe:happy2::happy2:

Dziewczyny moj mały ma biały jezyk.. po czym poznac czy to plesniawki czy od cycucha >???

Na powstałe juz rozstepy raczej nic juz nie pomoze:sorry2::confused:

zaza - polubiłam zdejecie:tak:

Ostatnia edycja:
Ja nie mam ani jednego rozstepu, wiec nie pomoge.... Ja tez mam czysto, tez nie chodze obrzygana, ale na makijaz czy swiezy lakier czesto czasu brak. Dobrze , ze sa okulary przeciwsloneczne:)

buziak - jezeli nalot znika 1,5 godz po papu to od mleka. Ewentualnie mozesz przetrzec gaza namoczona w wodzie.

A w oggóle to was witam serdecznie w ten piekny deszczowy sobotni poranek.

Niespodzianka - wiem jak jej pomóc ale niewiele to zmienia. Szkoda mi jej bo i tak ulewa, a ja latam z dzieckiem na rekach. Jak po jedzeniu ponosze ja w pionie tak z pół godziny to czasem uda sie ze nie uleje.
I nie rozumiem tylko jednej rzeczy. Od 18 do 5 rano nigdy nie ulala. A w dzien za kazdym razem...
Za to odpuscilam prace domowe. Maz sprzata a ja ma tylko niunie i pranie....

młodak - przeraza mnie fakt ze "małe dziecko, mała kupa". Skoro masze juz sa w stanie obsrac sie po kołniezyk to co bedzie za poł roku????

Mój T dzis wrócil z rynku z zakupami specjalnie dla mnie. Jak stwierdzil karmic malej nie moze ale mnie nakarmi:
kalafior, szparagowka, botwinka, ziemniacxzki, czeresnie, wisnie, borówki, brzoskwinie.... zyc nie umierac :)

A wczoraj na usg malej pan doktor powiedzial ze braki wit D najczesciej wystepuja u niemowlaków przez nadgorliwosc roddzicow smarujacych dzieci kremami z wysokimi filtrami. Mowi ze chronic - tak. Ale nie smarowac. Lepiej trzymac sie cienia lub isc na spacer po 17 w upały a nie przesadzac z ochrona.

AVO - dlatego zrobilam henne na rzesy :) Nawet jak bez okularow wyjde to wygladam jak w lekkim makijazu :)

Dziewczyny platfus po ciąży mi się zrobił!!!!:szok:
Niektóre buty w których chodziłam w zeszłym roku są za wąskie i niewygodne!!!!!

Witam właśnie mała" wrzuca coś na ząb".

Ja też mam rozstepy ale też nie schodza. Stosowałam porodowy żel musieli od pierwszego dnia po porodzie i eliminator rozstepow z toply i wielkie G z tego wyszło
.A ty Sunshine co stosowałas?

My też mieliśmy spiecie odnośnie chrzcin, on ustąpił bo ja chciałam w lokalu i sesję u fotografa, ja ustapilam bo on chce ciut alkoholu jakieś winko i jest ok.

Palmer's - Cocoa Butter Formula, BioOil, no i calo ciaze sie smarowalam oliwka i du.pa. Ogolnie brzuch mi juz spadl ale zostala zwiotczala skora i te roztepy:wściekła/y:

Buziak- to mnie pocieszylas :-(

My chrzciny robimy na swita Bozego Narodzenia jak bedziemy w PL. ALe jeszcze nie zdecydowalismy czy robic w domu tylko dla najblizszych czy w restauracji dla troszke szerszego grona rodziny.

Aylin mam nadzieje, ze szbko sie malutkiej poprawi. Moze w nocy jest bardziej zrelaksowana/zmeczona i dlatego nie ulewa...

Ja tez mam rozstepy na cycach i udach, brzuch na szczescie ominely, ale przydalby sie jakis preparat ujedrniajacy. Skora mi wisi. Leeeeee - jak zjem ciasteczko na pewno bedzie lepiej :tak:

reklama
Kolor na wlosy polozony, pazury wymalowane, babski film obejrzany,obiad pozarty, karmie mala i spadam na spacer.
Moze potem upieke ciastka z kokosem :)
Mojej malej zrobily sie zakola co spacer to ona ma mniej wlosow 0.0 fak

Do góry