Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zasięg na wakacjach mam niemal zerowy, więc korzystam chwilowo i zaglądam do Was.
Mam straszny problem z ulewaniem Nadii. Do niedawna ładnie beknęła i poleciało troche lub więcej. A od jakiegoś czasu to głównie ulewanie ZA KAŻDYM RAZEM. Nie wiem czy ona w ogóle je, czy nie zwraca wszystkiego,
Też mam problem z pieluchami, z Kubą wcale nie wiedziałam co to pranie, tetra słuzyła mu tylko do przytulania(do tej pory).
A teraz nawet ich porządnie nie wypiorę, nie mam gdzie suszyć, bo ciągle pada. Mam nadzieję, że wyjdzie słoneczko wreszcie. Dziś nawet byliśmy w dzień na plaży:-)
Muszę koniecznie z nią do pediatry, akurat po powrocie mamy szczepienie, koleżanka mówiła o jakimś środku, nutramigen czy coś takiego.
Zaczynam się martwić, musze koniecznie dowiedzieć się czy przybiera???
Aylin, ja mam ciemne oprawy oczu i dlugie rzesy, ale okulary zakrywaja wory po oczamimam je coraz wieksze.
Aylin mam nadzieje, ze szbko sie malutkiej poprawi. Moze w nocy jest bardziej zrelaksowana/zmeczona i dlatego nie ulewa...
Ja tez mam rozstepy na cycach i udach, brzuch na szczescie ominely, ale przydalby sie jakis preparat ujedrniajacy. Skora mi wisi. Leeeeee - jak zjem ciasteczko na pewno bedzie lepiej![]()
Aylin moj też strasznie ulewa, w nocy prawie w ogole podobnie jak Twoja ale w dzien masakra, wczoraj ponad 10 bodów poszłocały czas w pionie prawie a lało się z Niego jak nie wiem, masakra. Wypadałoby nosić na ramieniu bez przerwy a nawet to nie pomaga
Kuba miał tak samo i to do roku :-(
Aylin jakos w ten sposob nie myslalam o tym obsrywaniu... faktycznie nieciekawa perspektywa przed nami
Mam chociaz nadzieje ze jak bedzie starszy to chociaz kibelek bedzie po sobie myl......
Zasięg na wakacjach mam niemal zerowy, więc korzystam chwilowo i zaglądam do Was.
Mam straszny problem z ulewaniem Nadii. Do niedawna ładnie beknęła i poleciało troche lub więcej. A od jakiegoś czasu to głównie ulewanie ZA KAŻDYM RAZEM. Nie wiem czy ona w ogóle je, czy nie zwraca wszystkiego,
Też mam problem z pieluchami, z Kubą wcale nie wiedziałam co to pranie, tetra słuzyła mu tylko do przytulania(do tej pory).
A teraz nawet ich porządnie nie wypiorę, nie mam gdzie suszyć, bo ciągle pada. Mam nadzieję, że wyjdzie słoneczko wreszcie. Dziś nawet byliśmy w dzień na plaży:-)
Muszę koniecznie z nią do pediatry, akurat po powrocie mamy szczepienie, koleżanka mówiła o jakimś środku, nutramigen czy coś takiego.
Zaczynam się martwić, musze koniecznie dowiedzieć się czy przybiera???
Po pierwsze- od razu pobiegli do apteki kupić smoczek aventa, bo u ich dzieci zadziałał kiedy nie chciały żadnego innego i ... młody od trzech dni pięknie z nim zasypia! Po drugie - wczoraj chłopaki zarządzili, że mam ściągnąć pokarm i zrobić sobie wychodne z Asią, a oni się zajmą małym. No i Aśka wyciągnęła mnie do pizzy hut i na mały shopping, a jak wróciłyśmy wieczorem dziecko było już wykąpane, nakarmione i smacznie spało
Po trzecie - mam wielką pomoc w domu od Asi i jej córek
Także jestem happy! 
Najbardziej natomiast martwię się co zostanie z moich cycków jak przestanę karmić, są tak wyczochrane że boję się, że będą z nich dwa smutne worki :-(Co do rozstępów to nie mam ani jednego, za to nadal 9 kg na plusie i spory brzuchNajbardziej natomiast martwię się co zostanie z moich cycków jak przestanę karmić, są tak wyczochrane że boję się, że będą z nich dwa smutne worki :-(