Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kamila gratuluję pierwszej dłuższej nocki
Sunshine a Ty karmisz piersią - bo piszesz o lodach i zastanawiam się czy mogę się skusić karmiąc
Avo mój też miał czasem stany gorączkowe, mijało po 1,2 dniach ale nie pamiętam jak często się to zdarzało
December no to witaj w klubie ;-)
A do mnie niezapowiedziana wpadla tesciowa (niby na imieniny) i znow Szymek odstawil wycie od momentu jej wejscia o 17 do nas. Uspokoil sie dopiero jak zasnal czyli przed chwila. Zdycham. K jutro na 6 do pracy wiec nocka nalezy do mnie i juz sie boje.
Zrobilismy badania - moja morfologia idealna, Szymek - hemoglobina 13,2!!!! Czyli super urosla bo 4 tygodnie temu bylo 9,2! O ile sie dobrze orientuje to jest juz w normie dla niemowlat.
Ale zeby nie bylo za dobrze to leukocyty ma ciut za duze. Norma jest od 8 do 15 a on ma 15,6 wiec jest jakis stan zapalny. Mamy nadzieje ze to albo wynik wtorkowej szczepionki na wzb albo przez plesniawki. Jutro pojde z wynikami do pediatry to moze dowiem sie czegos wiecej. No i jak dlugo jeszcze musi brac to zelazo. Dzisiaj sobie poulewal nim wiec 2 sztuki body nie nadaja sie do niczego juz bo zelazo nie spiera sie. Jedynie odplamiacz by uratowal sprawe ale przeciez w przypadku ubranek dziecka to odpada.
ogolnie bardzo lubi w nim lezec widac ze czuje sie w nim bezpieczna. A jak placze to najlepeij wlozyc ja do lozeczka i spokoj
trzy dni konsekwentnego odkladania dziecka do lozeczka po kapieli i prosze :-) kochany dzieciak 
przeczytałam zaległosci i napisze tylko ze tradycyjnie padam ;///
Caly czas chodze senna a wcae malo nie spie![]()
Zasłaniamy okna i dzis mały wstal po 9;-) ale za to wydłuza mu sie siedzenie wieczorami ;((( no i dooopa..
DO JUTRA;-)

przepychał sie na zjezdzalni, Kuba stal w kolejce i nie chciał Go przepuscic bo niby czemu a ten z ręką na Niego, nosz kurde. Wkurzyłam się imu co nieco powiedziałam a On do mnie, że Kuba za mały na zjezdzalnie i tylko przeszkadza
a lepiej sobie od Niego radził. No ale coż, pozniej poszedł grac w pilkę i chyba Go skarało bo sie przewrocił i rozwalił kolano, mialam podejść i powiedzieć, ze chyba za maly na granie ale nie jestem taka złośliwa.a to chyba bede go budzic rano wczesniej poprostu, bo prawie 10 a ziomek spi w najlepsze sobie tylko posapuje co jakis czasU nas też wydłuża się siedzenie wieczorami...ehhh..a myślałam, że spokojnie będziemy sobie z mężem filmy oglądać jak Młoda zaśnie...:-)
.
Kciuki za Kamilę i Milana i ich pobyt w szpitalu &&&&&&&&&&&&&