Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Haha! No to widzę nie tylko ja dziś walczę.. Moja za to dziś non stop na rękach. Musiałam ją na siłę uspać w wózku, bo tak krzyczała i już nie wyrabiałam, ale oczywiście za długo nie pospała i znów od początku! A dziś mamy 12tyg. pewnie jakiś skok znów nas dopadł. Agh.. nie mam siły..
Będzie co ma być, trzeba przetrwać ;-)Sergiusz wyczuwa chyba deszczową aurę i dużo dzisiaj śpi jak na niego, ale strasznie marudny przy tym jest
a ja uskuteczniam od dziś usypianie w dzień bez bujania, oczywiście rączki nadal są, ale na krótko i odkładam go jeszcze nie śpiącego, mam nadzieję że starczy mi sił na kolejne dni;-)

powiedzcie mi czy wasze dzieci maja unormowane pory spania. Bo nasz poza tym ze idzie spac o 19 i tym ze spi na spacerze czyli 9-12 to spi jak popadnie. Czasem spi po dwie godziny czase po pol, czasem mu sie chce spac po godzinie od wstania a czasem minie 3 i mu sie nie chce

Dziewczyny czy słyszała któraś z Was że przy pierwszym usg genetycznym lekarz może rozpoznać że płód ma odstające uszy ???