Ruda1979
Fanka BB :)
cześć kobietki:-)
strasznie długo mnie tu nie było i nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie?
ale całe życie nam się poprzestawiało i nie miałam czasu na neta.
może uda mi się nadrobić co tam naskrobałyście ale trochę mi to zajmie.
U Jacha wszystko świetnie,ma już ponad 6 kg,wcina zupki jarzynowe i owocki,i niestety wyłażą mu zębiska dolna 1 jedynka już jest prawie na wierzchu więc trochę marudkuje i strasznie się ślini.
dolna 1 jedynka już jest prawie na wierzchu więc trochę marudkuje i strasznie się ślini.
Pozdrawiam Was i maluszki serdecznie:-)

strasznie długo mnie tu nie było i nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie?
ale całe życie nam się poprzestawiało i nie miałam czasu na neta.
może uda mi się nadrobić co tam naskrobałyście ale trochę mi to zajmie.
U Jacha wszystko świetnie,ma już ponad 6 kg,wcina zupki jarzynowe i owocki,i niestety wyłażą mu zębiska
 dolna 1 jedynka już jest prawie na wierzchu więc trochę marudkuje i strasznie się ślini.
dolna 1 jedynka już jest prawie na wierzchu więc trochę marudkuje i strasznie się ślini.Pozdrawiam Was i maluszki serdecznie:-)

Jest otwarte okno i dość chłodno w pokoju, więc widocznie jej to odpowiada, bo na dworze zawsze ładnie sypia
 Jest otwarte okno i dość chłodno w pokoju, więc widocznie jej to odpowiada, bo na dworze zawsze ładnie sypia  
 Tym bardziej, że położna powiedziała mi kiedyś, że niemowlę będzie tak długo jadło, jak długo będzie się mu dawać...
 Tym bardziej, że położna powiedziała mi kiedyś, że niemowlę będzie tak długo jadło, jak długo będzie się mu dawać...   

a wraca o 22... A ja muszę wyjść bo nie mam nic na jutro na obiad. Także folia przeciwdeszczowa pójdzie w ruch ;]
a wraca o 22... A ja muszę wyjść bo nie mam nic na jutro na obiad. Także folia przeciwdeszczowa pójdzie w ruch ;]