reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Hej :)

Moje młode dzisiaj ładnie w nocy jadło, bo o 23, 2 i 5. Za to o szóstej obudził się z rykiem, więc jestem już na równych nogach. Domyślam się, że chciał cyca, ale postanowiłam być twarda - żadnego porannego wiszenia na piersi. Popłakał z 15 min. i zasnął.

Rysica, gkvip zdrówka dla dzieciaczków :)

Byscie widzieli, nasze na migi narady co teraz robic

:-D Wyobraźnia mi zadziałała ;-)

U Lisa na 2 ciekawa dyskusja;-)

Oglądałam :tak:

No to sie wczoraj pochwalilam ze moja polubila smoczka. Od dzisiaj jakby zapomniala jak sie go uzywa.

Mieliśmy to samo - smoczek był cacy przez jeden dzień, potem sajonara :blink::rolleyes2:

Dziś w nocy przyszedł na świat syn mojej siostry Filipek czyli....3 miesiace różnicy między naszymi synkami...Nie mogę się doczekać aż go zobacze choć tylko na zdjęciu..tak bardzo kocham i tęsknie za nimi. PoZDRAWIAM WAS

Gratuluję ciociu :)

Paulina - GRATULACJE!!! :)
Moje dzieci też mają farta, bo mają cioteczno-cioteczne rodzeństwo w swoim wieku - Szymek ma 3 TYG młodszego kuzyna Krzysia (syn Chrzestnej Moniki) a Monika będzie miała dwie kuzynki - jedną na przełomie października i listopada - Anię (córka Chrzestnej Szymka) i Ninę w grudniu (córcia siostry Chrzestnej Moniki).
Żeby tylko mój brat się jeszcze postarał o kandydatkę na żonę i matkę jego dzieci ;P Jak na razie to tylko treningi Aikido, Ken-Jutsu i Japonia w głowie... A chłopak ma już 25 lat... Ale twierdzi, że jego przyszła żona to dopiero w liceum jest pewnie i że sobie od razu młodszą weźmie, żeby nie wymieniać później na młodszą ;P Kombinator!

Na 9 idziemy z Dzieciakami do lekarza...

Ostatnia edycja:
hej my już druga pobudka wcześniejsza o 5.20. Gocha będzie spala ja chyba muszę wstać tyle rzeczy dziś do zrobienia. Mamy też wizytę u ortopedy na bioderka.

Paulina cieszę się z Tobą - faktycznie odległości w takich momentach czuje się najbardziej...

Gkvip trzymam kciuki:-)&&&

Aga współczuję spróbuj jakoś w dzień się przespać bo padniesz ...

O co chodzi z Sophie? Czym się różni od innych zyrafek?

My też mamy sophie jest z takiej gumy i barwnikow ze dzieci mogą ją ciamkac i ciamkac;-) kształt też ma zdaje mi sie przystosowany do dziecięcych raczek...mój najczesciej wcina jej dzioba albo dupke...jednak nie jest to jego zabawka nr 1 u nas duży grzechoczaco chwarszczacy pluszowy slon ze wstawkami do gryzienia jest tym naj naj;-)

Jak mlodego nauczyć znowu brać dyda...2 miesiace nie bylo problemu a teraz albo ryk i mina jak do wymiotu jak mu daje albo nie umie chywycic i zAmiast cyckac to go gryzie i co chwile wypada.. dodam ze z butli i cyca je bez problemu.moze kupic bo już większy 3m+ ???

Moja w ogole nie chce smoczka, a kupilam 12 róznych:(
Cycoli sie tez w nocy, nad ranem to juz potrafi co 2 h, wiec nie widze możliwości oduczania jedzenia w nocy.

Byłam u laryngologa i na szczęscie z jezyczkiem wsjo ok:-)

Dorotka- a co to za słoń?
Ja wczoraj ogladalam zabawki firmy lilliputiens..sliczne i pieruńsko drogie.

wczoraj wieczorem wyjelam gryzak taki z wodą w środku dla Gosi i w przeblysku czystego debilizmu zdecydowałam go wygotowac bo przecież będzie ciumkac... akurat skończyłam gotować butelkę. No to jedną zabawkę mam z głowy :-:)-(

reklama
Witam

Wpadłam na chwile bo jestem nieprzytomna- wczoraj na egzaminie byłam i dostałam 5 ;D Niestety moja radosc nie trwała długo my do samochodu a tu zonk-nie chce zapalic. W warszawie zadnych znajomych masakra..grzeskowi padł telefon ja nie mialam za wiele na koncie...do 24 stalismy i malo nie plakalismy...w koncu zadzwonil do mnie szwagier i tak okrezkiem pomogł nam znajomy znajomego...ledwo dojechalismy do domu;/ poszłam spac po 4...o 6 maly oczy jak 5 zl i po spaniu;/ide chociaz na 15 minut oko zamknac bo akurat zasnal. Buziaki

Do góry