reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Ja dzisiaj muszę zrobić zakupy słoiczkowe, bo w domu puchy. Ostatnio były fajne promocje w carefurze, może jeszcze się załapię? ;-)

Mój mały nadal mega marudny i non stop pcha łapki do buzi. Broda dzisiaj z rana jeszcze bardziej czerwona, z takimi jakby bardziej intensywniejszymi "plackami" :no: Póki co smaruję go oliatum.

Tak w ogóle, to siedzenie z dwójką dzieci w domu, w tym jednym chorym, a drugim ząbkującym daje nieźle w kość :sorry2: Wczoraj po całym dniu najpierw nakrzyczałam na M., potem zaczęłam się śmiać (chyba z siebie i jego reakcji), a potem płakać :szok: :-D Ludzie, co się ze mną dzieje? :sorry2::baffled::huh:

reklama

Munka,
hmmmm...3 godziny bez jedzenia...dacie radę, ale pewnie Gabi bedzie juz bardzo marudna...Peter by mi juz taką histerię urządził, ze hej ;))) kciukasy zaciśnięte!!!!! a my za to dziś na 12.00 na kolejne przezciemiączkowe w związku z tymi powiększonymi przestrzeniami pomiedzy półkulami.

U nas nocka do bani...kolejna...przez ostatnie dwie noce P. zasypia o 23.30...pobudka o 2.00 i póżniej o 4.00, chyba 6.00, 7.00 i 9.00. Wiecie co...w sumie mogłabym chetnie podrzucic komus małego na "przyuczenie" do własciwego spania, bo jestem pewna, ze to nasza wina...ze to my cos nie tak robimy z tym jego spaniem...kurcze, oprócz takich poradni laktacyjnych powinny byc tez poradnie dot. spania maluchow...dobrze byłoby, gdyby ktos poobserwował jak nasza noc wyglada, wydał werdykt i coś zaradził...

dopisałam do poprzedniego posta coś na temat przekręcania się Piotrusia, zerknij sobie.
&&&&& za USG, daj znać co powiedział lekarz.
A jeśli chodzi o nockę, to u nas czasami wygląda podobnie, więc nie wiem, czy to Wasza wina, czy po prostu nasze maluchy tak mają. Tylko, że nasza zasypia o 19.00.

Mój mały nadal mega marudny i non stop pcha łapki do buzi. Broda dzisiaj z rana jeszcze bardziej czerwona, z takimi jakby bardziej intensywniejszymi "plackami" :no: Póki co smaruję go oliatum.

Tak w ogóle, to siedzenie z dwójką dzieci w domu, w tym jednym chorym, a drugim ząbkującym daje nieźle w kość :sorry2: Wczoraj po całym dniu najpierw nakrzyczałam na M., potem zaczęłam się śmiać (chyba z siebie i jego reakcji), a potem płakać :szok: :-D Ludzie, co się ze mną dzieje? :sorry2::baffled::huh:

to pewnie zmęczenie i do tego ta pogoda....

Muńka, hatszept
powodzenia na dzisiejszych badaniach!

Muńka
dzięki za zrozumienie :sorry2:

Dziewczyny wy podajecie już bąbelkom mięsko (hatszpet)? Kurtka, w schemacie żywienia dzieci karmionych UU jest napisane, że od 7 m-ca dopiero :confused: A może ja przesadzam z tym czekaniem?

Ostatnia edycja:
Witam i JA .
Rysica jak to możliwe ze mój mały jest powyzej 97 centyla a twój Szymek około 97 HI HI wielkolud mi rośnie.
Właśnie zarzeramy sie pizza hut i opatruje moja brode. Chciało mi sie myć podłogę i tak zawziecie odkrecałam butelkę od mopa aż przyrżnę...łam z całej siły aż zapłakałam i Ethan ze Mną a o to ta cholera Welcome to the official Vileda website!

Iwon STO LAT

Ostatnia edycja:
Paulina nie mam pojęcia :) może Szymek bliżej 97 centyla a Twój dużo wyżej? ;P

Iwon - 100 lat!!!!!!!!!!!
ChocolateBirthdayCake.jpg

reklama
Rysica fajny kombinezon no i za fajna cene :)

Zaza pytanie tyloko czy to napewno od szczepionki ... przy tych skojarzonych tez slyszalam o takim przypadku

my szczepimy refundowanymi i do tej pory nawet goraczki nie bylo
i zaszczepimy po pol roku na pneumo bo zlobek nas czeka
Iwon szkoda ze mieszkasz tak daleko bo ja tez musze kupic pare sloiczkow :) wspolczuje nastroju ale bedzie lepiej
i wszyyystkiego najlepszego :):)

Hatszept o az sie boje podac mu tych sliwek :) jeszcze z mieskiem pomieszane bedzie hardkor :) a to pewnie dlatego ze suszone kompot z suszonych tez pachnie strasznie
trzymam kciuki za badania

Muńka a jesli wlasnie caly czas obraca sie wokol wlasnej osi w jedna strone jak zrobic zeby zaczal w druga ?? trzymam kciuki zeby bylo dobrze

nocka u nas nawet w miare przebudzil sie kolo 6 wode dostal wstal przed 7

i moje dziecie jest niewiarygodne ... nauczyl sie obracac na plecy ale stwierdzil ze bedzie to robil z czworaka sadzajac pupe w siadzie skosnym

Ostatnia edycja:
Do góry