reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Munka, dobranoc! :-)

Miski, kurcze...ja muszę tez przejrzec pracowe ciuchy!!! :baffled: dzieki za przypomnienie...bidulka jestes z tą dietą...:///
eeeee...dobrze bedzie z opiekunką! a jak jeszcze bedziesz miała szpiega w domu to juz luz! ;-)
ej no...jak to czy my kiedys Cię zaprosimy??? przeciez ja wszystkich zapraszałam! zapinaj wrotki i ruszaj na wawę ;-) przytulanki nie potrafię zadnej polecić...

...niech mnie ktos w koncu wygoni stad spac...!!!!!!
dobranoc!!! ;-):-D

reklama
Ale naskrobalysie w weekend jak nigdy i nie dam rady nadrobic jedyne co mi zostalo w glowie to to Wasz gadanie o jedzeniu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a to juz 23 u mnie! ciasta, brownie, piergi wrrrrrr jestem glodna juz czuje zapach...............

Miski- Pe doleci do nas w Wigilie i raca w Nowy rok wiec w sumie tydzien bede sama potem z z ni i znowy tydz sama :-)
Niespodzianka- jak Ci idzie oduczanie Tomcia budzenia sie w nocy bo nam zajelo 5 nocek i przespala cala a dnia nastepnego zrobila obroc z pleckow na brzuszek!:szok::-D wiec chyba dlugie spanie jej sprzyja. Teraz ucze zasypaiania samodzielnie w ciagu dnia bo po kapieli nie ma z tym problemu.
Rysica- Monia ma sliczne oczka widac ze po mamusi :-):tak:

A ja mam dylemat bo w niedzile niunia konczy 6 miesiecy a mi sie konczy mleko jutro 1 i nie wiem czy mam kupic jeszcze 1 czy juz 2 od 6 miesiecy????????????????

ja bym kupiła jeszcze 1 a dopiero potem łączyłabym z 2 - ja tak będę robiła :tak:

hatszept - we wtorek chłopcy mają wizytę w CZD i jeszcze nie wiem kto z nimi pojedzie (ja czy P). No i ktoś musi zostać z Majcią.
Do W-wy autostradą mam blisko - ok 35 minutek :tak:. Zresztą jak wrócę do pracy to będę tam codzienne...
Ale może kiedyś ;-). Dzięki!

Kurcze...nie zaczynacie ciekawych tematów, jak sie klade...;)
Sunshine, pisz szybciutko jak oduczylas Aurelke pobudek w nocy i jak uczysz samodzielnego zasypiania!
Miski, jesli jednak znajdziesz wolną chwile to zapraszam! :)

Obudzilam sie i zasnac nie moglam to se weszlam na forum. A tu nie dosc ze 4strony wiecej naskrobane wiec przeczytac to z komorki to juz wcale nie taka chwila to jeszcze o czym pisza,o jedzeniu, i to jakim. Udusze normalnie. Tylko mycie zebow w nocy mnie powstrzymuje aby nie zejsc na dol i nie napoczac paczki dziecka od Mikolaja :)))))

No wlasnie Miski moze nam sie uda jakos spotkac. Odleglosc miedzy nami smieszna. I tez zrobimy zdjecia ciast i smaka narobimy.

Za 30 minut K wstaje a ja nadal oczy jak 5zl.

Aga slodko ten Twoj Antos spi :)

Rysica no naprawde Twoj Szymek to starszy brat jak sie patrzy, zaglada do siostry nawet na spacerze.

Sunshine super ze cora tak szybko uczy sie samodzielnosci :)

jak dobrze, że ja tu wieczorem nie zajrzałam, bo bym z głodu padła:-D
wy tu o ciastach a u mnie kryzys z dietą właśnie, mam juz jej serdecznie dość i chciałabym przejśc na MM, ale moje dziecko nie toleruje ani pepti ani Nutramigenu :dry: liczę na jakieś magiczne (mogą być nawet diabelskie) sztuczki, które go skłonią do jedzenia tego świństwa ;-)
zazdroszczę wam tych spotkań, fajnie macie:tak:

Jak mnie dzisiaj głowa boli i już nie chwalę dziecka, bo wczoraj pochwaliłam, ze ładnie spał to dziś chyba 100 raz chciał cycaaaaaaaa.

Hej, hej

a u nas dzisiaj dwie pobudki :sorry2: Jednak ta jedna wynikała - tak jak przypuszczałam - z tego, że ostatnio ciągle gdzieś jeździliśmy i wracaliśmy późno. Młody zamiast o 19, jadł i szedł spać o 20.30. I dlatego budził się na jedzenie tylko raz i spał do grubo po 8. Wczoraj wszystko wróciło do normy i pobudki nocne też :-p

W pierwszej chwili pomyslałam, że może kłaść go te trochę później, ale to jednak bez sensu - za chwilę wracam do pracy i i tak będziemy musieli się zbierać przed siódmą i mały byłby niewyspany.

Rysica :D na złośliwca nie wyglądasz, a jednakkkkkk :p

Aaaa czy to nie miało być przypadkiem o mnie? :-p;-)

Miśki to wracasz do pracy blisko mnie i Waris (Ty idziesz na pierwszy ogień ;-))
Wytrwałości w diecie! Ja nawet nie liczę, że wejdę w ciuchy do pracy - ja w ogóle w żadne nie wchodzę :angry: Będę ubierała się w worki pokutne i przemykała cichaczem po korytarzu w nadziei, że nikt mnie nie zauważy :sorry2:

Sunshine ja bym kupiła już 2.

Zaza a Ty z jakiej części Polski jesteś? Przestańcie z tymi spotkaniami, bo zostanę tutaj jedna na lodzie :dry:

Hatszept muszę spróbować Twojego przepisu na Brownie, bo widzę że składniki te same, tylko inne proporcje (w moim mniej cukru i mąki, więcej czekolady).

Jak mnie dzisiaj głowa boli i już nie chwalę dziecka, bo wczoraj pochwaliłam, ze ładnie spał to dziś chyba 100 raz chciał cycaaaaaaaa.

Uuuuuu, tulaski :blink:

Ostatnia edycja:
reklama
A tu mój ostatni torcik mega kaloryczny- kremowy, ale dobry :p moze jedyne dekoracja mi nie wyszla tak jak chciałam :baffled:
978bja.jpg

Do góry