reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

MsMickey - nie oddam!!! to jest dobry patent na trzymanie linii.... nie kupuje słodyczy, no bo w szafce ciastka, ale że ich nie lubię, to nie jem :-D:-D:-D

Pamka - usnął??

maćku - ja też już od jakiegoś czasu nie potrafię tak na luzaku poimprezować, a teraz jak już dzieć w domu, to pewnie tym bardziej będzie ciężko.

Idę do wanny, zajrzę jeszcze przed pójściem spać.

reklama
Normalnie zaraz mnie szlag trafi.
Ledwo zaczęła mi schodzic opryszczka z górnej wargi a już czuje ze franca na dolnej wyskakuje..... Ku..a

Ja też lecę, bo G non stop się wybudza...czyżby dołączyła do ząbkujących...?

MsMickey - jednak nie piszę się na jutro, bo za dużo planów i nie ogarnę wszystkiego. Możecie do mnie napisać smsika - "żałuj, że cię tu nie ma"!!:-)

dobrannoc!

No i po spaniu...
Jestem miękka jak... oczywiście trafił do mojego łóżka bo pidżama party trwało 2 godziny a mnie się już oczy zamykały. No i się zaczęło- rzucał się na cycka co pół godziny a o 5:30 po spaniu. Ogólnie nie czuję jakbym cokolwiek spała. ;-) Kocham moje dziecko bo gdyby nie to to bym go na balkon wystawiła:confused2:

Pamka, łączę się w bólu...u nas podobnie...

MsMickey, ja też dziś odpuszczam...pogoda kiepska i ogólnie jestem na nie. Marudzenie znowu mi sie włączyło.

Szok moje dziecko jeszcze śpi i to od 20tej fakt, ze pobudek kilka w nocy było :) muszę go budzić, bo o 10tej jestem z siostrą umówiona do tkmaxx, zamierzam tam dziś prezenty pokupować przynajmniej dla dzieci.

Miłej niedzielki!!!

Aga udanych:-):-)

Hatszept ja dopiero po kąpieli więc pewnie ruszymy przed 11... daj znać na komórkę jeśli zmienisz zdanie. Ja jestem polamana bo Go budziła się co chwila już u nas w łóżku. Brak kupy wczoraj:-( A wychodzę właśnie na przekór. No i wiem, że polepszy mi się outside :-)

reklama
noc okropna, pobudki na cyca o 0.15, 2.15, 4.15 i 6.20, a miałam wrażenie, że on nie tyle co jeść chciał, co się poprzytulać:baffled:

skąd wy bierzecie siły, żeby tak późno jeszcze nie spać, ja ledwo dotrwałam do końca filmu Pan i Pani Smith:sorry:

Mamuski karmiace uu i jak długo zamierzacie karmić cycem? Moja znowu ma jakiś bunt bo dziś wieczór cyca nie chciała ale butle zjadła.
mój cycowy bardzo, ale on w ogóle żarty bo jak widzi butelkę z kaszką, albo miseczkę z jabłkiem to aż "podskakuje" tak się trzęsie ze szczęścia:-D
ja jak większość miałam zamiar karmić do pół roku, ale teraz to już rok wchodzi w rachubę, chociaż ciężko mi jest na tej cholernej diecie eliminacyjnej, to jeszcze ciężej nakłonić dziecko do wypicia Nutramigenu:-(

Ale się wkurw.....:angry::angry:i jutro nagadam mojemu bratu :angry:wrócił z pracy ze swoją dziewczyną, a ta mega przeziębiona kaszle- smarka, chyba powinna wiedzieć, ze do domu gdzie małe dziecko się tak nie przychodzi.
nieładnie z jego strony, zero pomyślunku :no: nagadaj mu tak, żeby mu w pięty poszło:tak:

Dorota dobrze, że ten szpital już za wami, powodzenia w remoncie mieszkania

hehehehe !!!:-D od razu przypomniała mi się moja szwagierka, która opowiadała, że jak się jej córcia obudziła rano, to ona wychodziła z pokoju na czworaka, żeby mieć czas na umycie się i zjedzenie śniadania :-D
dobre:-D myślę, że się może przydać ten patent:-p

A tak a propo świątecznego żarełka - macie przepis na coś extra specjalnie na święta?
u nas kiedyś (kiedy mama miała narzeczonego Włocha)na święta była gotowana tradycyjna świąteczna potrawa, nie mam pojęcia jak się nazywa, ale to taki gulasz z soczewicy z wołowiną, jak lubisz soczewicę to mogę naskrobać, jak ja to robię :)

Normalnie zaraz mnie szlag trafi.
Ledwo zaczęła mi schodzic opryszczka z górnej wargi a już czuje ze franca na dolnej wyskakuje..... Ku..a
współczuję, może nie wylezie jednak

Do góry