reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

zaza - Ognisko pierwsza klasa :D

a efektami z taaza się koniecznie pochwal :D 19 niedaleko ;)

MsMickey - fajnie, że Gosia polubiła zakupy i że mąż tak zareagował :D

Sunshine My Szymkowi robiliśmy chrzciny w 2 dzień świąt BN :D Ale kicha, że nagle tyle dokumentów potrzeba mimo, iż ksiądz Was zna....

Hatszep -fajny ten taaz, bardzo fajny :) Fotki wrzucę zaraz, bo dużo ich a mam w albumie internetowym
a męża częściej zaganiaj do roli opiekuna nad dzieckiem :D niech zobaczy jak to jest :)

Pamka - gratuluję zaliczenia obrony :)
ja też dzisiaj sprzątam, tzn rodzice nam pożyczyli odkurzacz bardzo dobry i porządnie w końcu salon odkurzę i przedpokój, potem upiorę i jeszcze ze dwqa razy odkurzę. Bo on pierze a jeszcze ma funkcję trzepania dywanu przy odkurzaniu :D

a dla 4 latka albo LEGO te zwykłe, albo układanka 160 elementów, albo gra spadające małpki albo taka fajna gra "planszowa" z zygzakiem McQueenem zaraz poszukam co Szymek ma.

Muńka No to miałaś dzień pełen wrażeń, a migren współczuję, ja mam czasem samą aurę przed oczami ale bez żadnego bólu....

Aylin - współczuję!!! ja ostatnio tak miałam, że mi się 3 razy na dole przeniosła - szła po centymetrze w prawo...
Pamka - niezły ancymon ten Twój w nocy...

A u nas - wczoraj byliśmy na choince i było FANTASTYCZNIE!!!!! Monika pobiła wszystkie rekordy uśmiechów, piszczenia z radości i w ogóle! Każdy był w szoku, że jak dziecko może być tak pogodne i nie płakać w ogóle. A my mamy porównanie bo Szymek był w podobnym wieku na swojej pierwszej choince to dużo płakał na takiej samej imprezie. No i każdy był grzywką zachwycony. Prezenty dostali super - Monika dostała taki panel świecąco-grający, podobny do tego co chciałam kupić, a Szymek straż pożarną LEGO :D

Po powrocie przyjechali moi rodzice, wykąpałam Monikę i pojechaliśmy na urodzinową-parapetówkę do mojej psiapsiółki i jej chłopaka, było super, trochę wypiłam, wróciliśmy po północy więc już Was nie byłam w stanie nadrobić. Dzieci wyczuły chyba pismo nosem, bo obudziły się 8:30 :p

no i zdjęcia:
https://picasaweb.google.com/100371...key=Gv1sRgCOnb4qe73uK1nwE#5822343804779411762

reklama
hejo !!

Gabi obudziła się po 0.00 i również urządziła sobie piżama party:baffled: więc jestem z lekka niewyspana.Oczywiście spała ze mną, bo nie dałabym rady wisieć nad łóżeczkiem. Dziś mam w planie położyć się trochę wcześniej i zobaczę jak będzie, bo mam wrażenie, że ona się tak wybudza jak idę spać.

Pogoda brrrrr....

aga - powodzonka na zakupach! mnie tez jeszcze dziś czekają...

Rysica - fajnie, że imprezka udana:-) widać, że Monia mikołajem zainteresowana nie była, ale jak już prezent był w jej posiadaniu to uśmiech od ucha do ucha:-D fajna ta zabawka!

MsMickey - dobrej zabawy!

Hej,
niestety opryszczkowa franca wylazla. I wlasnie tak w prawo sie przesowa. Ale u mnie kumulacyjnie idzie - czyli od razu w 2 miejscach na dolnej wardze. Brrr

Pamka - "fa pa palłam" jak to moja koleża nka mówi i nie pogratulowałam Ci obrony. Więc gratuluje szczerze :) Super ze ci się udało wylosowac pytania na które znalas odpowiedz :)

Nastawiam obiad (rosół i gulasz) a my pędzimy na basen. Obiadek zrobi się sam :)

Pamka przepraszam na moją sklerozę, bo już dwa posty temu miałam ci pogratulować, a cały czas zapominam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
także OGROMNE GRATULACJE ZDANEJ OBRONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rysica z Monisi to prawdziwa gwiazda, uśmiecha się, pozuje do zdjęć, rośnie ci mała imprezowiczka ;) zazdroszczę takiej fajnej imprezki

jak widać odkąd dałam sobie szlaban na kompa to siedzę na nim chyba jeszcze więcej:sorry: wypadało by się za obiad wziąć

To już jakaś forumowa epidemia opryszczki! :-) Dziewczyny, zasiadając do kompa zakładajcie maseczki :-D

No i można sobie planować. Miałam jechać na sklepy, ale siedzę sama z Gabi. Mężulek pojechał zająć się córeczkami brata, bo jego żona się rozchorowała i pojechali do lekarza. Dobrze, że jesteśmy na miejscu i mogliśmy pomóc :tak:

I mnie oprych zlapala!!!!!

Dziewczyny Aurelka pozdroz znosla dzielnie caly dzien odsypia bo oczywiscie ciekawa wszystkiego byla i malo co spala, ja tez, ale ja odespie dopiero w nocy :confused2:

A dzis swietujemy pol roczku :-)

To super, że szczęśliwie dotarliście :-)

Wszystkiego naj naj naj dla Aurelki!! :-)

łłłłeee rety, ale tu puchy dzisiaj! właśnie weszłam i patrzę, że nadal mój post ostatni, no to muszę edytować, bo znów karniaka dostanę:tak:

hatszept - jak samopoczucie przed jutrzejszym wielkim dniem??

MsMickey - byliście na frymarku?

Iwon - co u Ciebie?

aga - jak zakupy w tkmaxx?

I w ogóle co u Was?:-)

G się właśnie obudziła:baffled: mężulek pobiegł. Coś te nocki ostatnio kiepściutkie...

Ostatnia edycja:
No heeeej :)

Muńka jestem, jestem :-)

Sorrki, ale u nas w weekend jak nie porządki i rodzinne wyjazdy, to goście... Nie dałam rady wskoczyć do Was (mogłabym na chwilkę ale czy chwilka na BB nie byłaby nadużyciem? Zasługujecie na coś więcej :sorry::-p), ale myślałam cały czas :-*

Natrzaskałyście tyle stron, że się serducho raduje, to forum naprawdę jeszcze nie umiera :-D;-)

Powolutku postaram się nadrobić, a tymczasem:
Pamka GRATULUJĘ :-) Kurde, czy wiecie że ja mam do dzisiaj koszmary, a po studiach jestem już 9 lat? Zawsze ten sam scenariusz: jestem studentką i okazuje się, że zbliża się koniec roku, a ja nie chodziłam na zajęcia i nie mam opanowanego materiału. Nawet notatek brak. Normalnie zlana potem się budzę :eek:

No heeeej :)

Muńka jestem, jestem :-)

Sorrki, ale u nas w weekend jak nie porządki i rodzinne wyjazdy, to goście... Nie dałam rady wskoczyć do Was (mogłabym na chwilkę ale czy chwilka na BB nie byłaby nadużyciem? Zasługujecie na coś więcej :sorry::-p), ale myślałam cały czas :-*

Natrzaskałyście tyle stron, że się serducho raduje, to forum naprawdę jeszcze nie umiera :-D;-)

Powolutku postaram się nadrobić, a tymczasem:
Pamka GRATULUJĘ :-) Kurde, czy wiecie że ja mam do dzisiaj koszmary, a po studiach jestem już 9 lat? Zawsze ten sam scenariusz: jestem studentką i okazuje się, że zbliża się koniec roku, a ja nie chodziłam na zajęcia i nie mam opanowanego materiału. Nawet notatek brak. Normalnie zlana potem się budzę :eek:

:-D to ja mam tak z matmą z czasów liceum...śni mi się, że nic nie umiem, że nie mam pracy domowej i na kolanie od kogoś spisuję (często tak robiłam:-D) i potem srałam w majtki na lekcji. W zasadzie to wszystko przez nauczycielkę, bo była okropna, zero wytłumaczenia materiału i wyglądała jak laleczka CHUCKY !!

reklama
Iwon - a kolegów i koleżanek ze studiów nie masz? Notatek we śnie uzyczyć nie chcą?? :)

Dzień mi minał nawet nie wiem kiedy. Nastawila m obiadek i pojechalismy z klusią się popluskać. To moje dziecie to urodzony wodniaczek. Nawet jak się woda zachłysneła (chciała kichnąć i głowka w dół poszła) to prychneła, otrząsneła się oi następnie zaczęła chlapac wodą :)
Wrócilismy, zjedlismy obiadek i poszłam z niunią na drzemkę... 2,5 h. Taka króciutka. Niestety do 20. Więc teraz slysze jak przewala się w łóżeczku i czekam jak zaśnie

Jutro fryzjer oraz próba. Wiec znów dzień ucieknie.... a miałam szarlotke upiec... i pierniczki

Do góry