reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Iwon jeśli wsuwany to trzeci: jest czarny więc zawsze go zobaczysz na kalendarzu i nie będziesz szukać. No a jeśli wezmiesz czerwony to może wizualnie zginąć to raz, a dwa to czerwony na czerwonym może się gryźć. Nie to nasycenie koloru, nie ten odcień i będzie zgrzyt.

edek: Rysica, Iwon dzięki:-)

reklama
No to jeśli jednak ma być wsuwany, to jeszcze Wam biały pokażę
:sorry:

22.jpg

Msmickey najlepszego dla półroczniaka :) co do ubezpieczenia, to ja jestem UP zarejestrowana termin miałam na początek listopada, a następny połowa stycznia.
Iwon ten róż pudrowy śliczny no, ale gryzie się z kalendarzem :D

Co do tego dziecka z filmiku to taki sam jest synek mojej koleżanki o którym Wam pisałam, a do tego ma zęba :D

No nic 2pralki prania powieszone stos poprasowany jutro drugi, część prezentów popakowana więc czas się zbierać do łóżka :)

iwon a "skarpeta" ??
jak dla mnie najwygodniejszy i nie rysuje wyświetlacza :p
no ale mało stylowy :p
raczej "młodzieżowy"
ja mam taki:
2810775938

łatwo znaleźć w torebce i nie rysuje się i łatwo się wciąga bo tylko wyciskasz telefon :p

Ostatnia edycja:
Rysica pomysłowa i fajna ta skarpeta, na pewno też wygodna, tylko właśnie jak dla mnie za bardzo młodzieżowa :sorry: Ech, jednak sporo starsza jestem od Ciebie i powoli dziadzieję ;) Poza tym mam taką pracę, że często chodzę na spotkania z dyrektorami, szefami itp. :rolleyes2: No i gdybym taką skarpetę wyjęła z torebki, to trochę nie teges :-D;-)

Ważne aby to nie była śmierdząca skarpeta :rofl::rofl::rofl::rofl:
Właśnie o tej porze pół roku temu zwijałam się idąc na porodówkę :no: a teraz taki kawaler rozpycha mi się w łóżku :D

Czytalalam Was chyba godzine ,ale ile sie usmialam tyle moje B-) Oczy na zapalki, nic juz prawie nie pamietam tylko cos o zebach,koszmarach szkolnych, wyczynach Nikosia , mieszaniu mleka i kaszki nocnej na sniadanie,aaa i ze Magda ma fajnego Pe ;-)
Nie wiem czy isc spac skoro i tak pobudki mam co godzine, bo L syrene zalacza jak tylko wyczuje brak cyca czy glodna czy nie ciumkac musi :-| Cos sie pogniewala na smoczek , krzyczy bleee i rzuca nim z takim powerem zeby chyba daleko daleko odlecial i mama nie znalazla i... dala cyca :-)!
W dzien rece rece rece. Choinke juz 3 dzien ubieramy bo nic nie da zrobic :'( Masakra. Dobrze ze was poczytalam to mi sie humor polepszyl bo czasami wysiadam psychicznie z tym moim dzieciem.
Czy wasze juz umieja robic "pa pa" ?
Iwon tego z klapka nie kupuj- nie wygodne jest! Czerwone najlepsze,biale moze sie brudzic.

A ja o tej godzinie czekałam na dochód i szykowalam się do domu:-) Potem przyszedł ordynator i mnie zaskoczył:p
No i o 12.40 przyszła na świat Gocha:-)

Powspominalam sobie właśnie...

Dziś wielki dzień: pół roku Gochy i pralkę przywiozą ok południa, no i Pe zasłony przyciete odbiera;-)
A mnie drapie w gardle tantum psikam jak szalona:-( Cóż, dzisiejszy dzień spędzimy w domu będę się grzac i nawadniac może coś to da... W sobotę chcemy jechać na święta...

Hello Asik :-):-):-)

Aga podajmy sobie ręce - tzn ja bez skurczow ale z efektem tym samym:-)

Hatszept powodzenia drugiego dnia:-)
Nie stresuj się projektem: kto miałby dać radę jak nie Ty? :-)

Miłego dnia:-)

Dzień dobry :)

Wpadam na chwilkę, bo muszę jeszcze zjeść śniadanko i dać małemu mleczko :) Jak pójdzie w kimono, wpadnę na dłużej. A teraz kawka, zabawy i Dzień dobry TVN w tle ;) A propo - pokazują dzisiaj jak ładnie zapakować prezenty :tak:

Aga, MsMickey gratuluję pół roczku :-)
Asik mój nie robi papa, ale nawet go jeszcze nie uczymy ;-) I racja z tym, że biel może się brudzić, też o tym myślałam i jest to poważny argument przeciw..

Hatszept
z tego wszystkiego zapomniałam Ci wczoraj odpisać na Twojego posta! Fajnie, że jesteś pozytywnie nastawiona po pierwszym dniu pracy, no i ze Dorota nie miała dla Ciebie żadnych rewelacji ;-) Jak czytałam Twoją opowieść, to nawet i mnie się zachciało wrócić ;)

Ostatnia edycja:
reklama
MsMickey kurcze, jeśli chodzi o Mops, to nie pomogę, a ubezpieczenie na Pe, to chyba jednak musiałabyć być żoną, ale pewności nie mam :confused:

Aylin sama chciałaś ;-)

Zobacz załącznik 524056Zobacz załącznik 524057Zobacz załącznik 524058Zobacz załącznik 524059Zobacz załącznik 524060Zobacz załącznik 524062Zobacz załącznik 524061

No i jak? ;)
Chyba skłaniam się ku białemu, podoba mi się też ten pudrowy róż, ale kurna kalendarz w tym roku mamy czerwony :huh:

Wczoraj już nie zdazyłam napisać - mój T. ma wsuwany. Bardzo szybko urwał mu się ten dzyndzel do trzymania telefonu. a mniej więcej po miesiącu przestał etui w ogóle używać. Teraz kupił sobie takie zakładane na telefon które wygląda jakby go nie było. Potem wkleje bo zbieram się na rehabilitacje małej.

Gratulacje dla półroczniakow :)

Do potem :)

Do góry