reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Do Was też tak kurierzy kursują? U mnie wczoraj było 3, a czekam jeszcze na 5 paczek, mąż na 2 i brat na 2.. :laugh2:

Muńka po co pakować prezenty jak i tak nikt nie zwraca uwagi na opakowanie, dasz do reklamówki i tak nikt nie zauważy, że coś jest nie tak :-p. A serio to...JA też muszę spakować, tylko narazie jakoś mało mam tego do pakowania, a święta tuż tuż :confused2:

ja czekam jeszcze tylko na jedną przesyłkę z opaseczkami dla G zamówionymi u Sunshine :-) a tak ogólnie to wolę kupować w sklepach, bo lubię obejrzeć, pomacać i wiedzieć co kupuję. Do zamówień internetowych za bardzo szczęścia nie mam, więc jeśli już coś to zamawiam drobiazgi.

Zawsze pakowałam prezenty w papier, rozkładałam się na środku pokoju i zajmowało mi to pół dnia, ale teraz nie mam już na to czasu i cierpliwości, dlatego w tym roku królują torby.

Dzwonił kurier ze jedzie z pralką !!! yay !!!:-):-):-)

to poszalejesz!! :-)

Kasienka - Ty to masz przeboje z tym synuśkiem!!;-)
Moja się przebudza, ale nie widać, żeby ją coś bolało, bo czasami nawet nie płacze. Po prostu chce pociumkać cyca, albo powariować:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Gkvip zdrówka dla niuni!

Maćku żarełko w nocy? To Zosia jeszcze się budzi na papu, bo wydawało mi się, że nie :confused:

Claudette jesli chodzi o kurierów, to i owszem, kursują, tyle że do sąsiadki. A że jej najczęściej nie ma, a ja matka siedząca w domu, to z grzeczności jej geszenki odbieram :rolleyes2:

Kasieńka
ciężko powiedzieć, co można dawać profilaktycznie takim maluszkom. Bo starszakowi, to dajemy tran i cebion :tak:

Śniło mi się, że byłam w ciąży i już na porodówce. Łaaaaaaa :szok::huh:

Muńka u mnie standardowo króluje papier, bo.. lubię, chociaż i tak nikt tego nie doceni, bo szybciej z torebki :confused2:

Iwon naczytałaś się o wspomnieniach z porodówek i Ci się śnią teraz koszmary, hihi :laugh2:

Idę obiad dać mojej Maludzie :sorry:, a potem piekę babeczki czekoladowe z bitą śmietaną i bananami :sorry:

No i stoi:) pootwierałam, żeby doszła do siebie po transporcie, pogłaskałam ... ;)
teraz się nie mogę doczekać kiedy przyjedzie Pe i ją podłączy...

Gocha usnęła w chuście biedna zdziwiona: jak to dziś na spacer nie idziemy??? to jak ja usnę???

A ja nie mam mąki krupczatki na tę cholerną szarlotkę! A na blacie 3 kg jabłek już leży, wszystkie inne składniki też ale w sklepie na dole krupczaty nie uświadczysz :( trza mi do almy ale to nie dziś i nie ja:(

Szukam na gumtree jakiegoś używanego łóżeczka turystycznego - na święta mogłoby się przydać... hmmm dość szybko się za to wzięłam... :baffled:

Claudette: oczekuję na kuriera z choć jedną babeczką!!!

GKVIP trzymaj się jakoś z Małą Marudą:) &&& nie jest łatwo ale kto mówił, że będzie? :sorry: no i, wiadomo, jak zawsze: DAMY RADĘ!!!

EDEK: znalazłam coś takiego dla osób ze słabością do ptaków i nietoperzy;)
http://warszawa.gumtree.pl/c-Sprzed...a-zabawki-Recznie-wykonane-W0QQAdIdZ440991284

Ostatnia edycja:
Wpadłam się zameldować niestety nie nadrobię Was bo muszę zmykać coś w domu porobić, dopiero wróciłam ze spaceru od 10 rano :-D:-)

Byłam z małą u lekarza bo coś mi się wydawało że ciężko oddycha ale jest oki, chciałam wiedzieć co jej jest bo jutro basen i nie wiedziałam czy jechać czy nie, był nawet taki dobry pan pediatra z naszego szpitala w Trzebnicy, pytałam go o te przewroty i nierówny podbródek znaczy tłuszcz na podbródku, na obroty mówił, że spokojnie jeszcze miesiąc mam poczekać najważniejsze że leży na brzuchu ładnie i że rwie się do siadania, a o podbródku mówił że każdy z nas jest nieasymetryczny nic tam nie wyczuł i powiedział tylko aby zdjęcia robić co jakiś czas i sprawdzać czy się pogłębia czy wyrównuje.

reklama
Przez to że mąż w domu to mam cały dzień rozpier.... nie cierpię tego!

Zaraz jedziemy do dentysty, ale wcześniej podrzucamy dzieciaki rodzicom.
a tak mi się nie chce, ze poezja...

potem jedziemy na zakup małe spożywcze, muszę kupił Monice kaszkę i mleko itp, a sobie jeansy, potem do domu, i cały dzień przeleciał... ehhh

jakiś mam dzisiaj gorszy dzień... wszystko mnie wkurza...

Do góry