reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
właśnie zapodałam jej drugą część soczku jak wstała i wypiła, teraz ją chciałam na ręce wziąć i puściła pawia w moje włosy na szyję w cycki aż po pas mi poleciało :szok:

:-D:-D:-D

No ja to już za młodym nie nadążam normalnie......... właśnie wpierdziela mi kabel usb.....

Ale się uśmiałam!!!

Ja Was podziwiam dziewczyny z tym usypianiem o 22 np! My Krzysiowi pozwalamy spać do 17 max a później o 19 kąpiel i sen! I tak codziennie. Nawet jak jadę z nim na zakupy to usypiam go w wózku zawsze, albo przyśpi w trochę samochodzie! Po 17 nie ma spania i już bo nie zaśnie o 19!
My go zawsze po kąpieli kładziemy do łóżeczka, mówimy dobranoc, gasimy światło ( ma kontaktową lampkę abym widziała co robię w nocy karmiąc) włączamy pozytywkę i on sobie zasypia: czasem 5 czasem 15 min! Chodzimy do niego co kilka minut dać smoka, wody i zapodać pozytywkę! Nie umiałabym kołysać, lulać, itp! Naprawdę podziwiam!

BMR - a u nas zarówno Szymek jak i Monika to spali na przykład do 18 ale nigdy nie było problemów, 19 kąpanie, butla i spanie :)

Pamka - mój mąż zapytał co chcę dostać pod choinkę :D co chcę dostać??? :p bo ja nie wiem :p

Pamka skądś to znam.. tulę i nie daj się! I też nie noszę biżuterii, a zwykle to teściowa mi ją kupuje mimo iż wie, że nie lubię..

Rysica wcześnie mu się przypomniało :-D Ja np. zażyczyłam sobie w tym roku samochód :ninja2::rofl2:

Aga wyobraziłam sobie sytuację jak cichaczem wrzucasz zabawkę do wózka co by nikt nie widział, rozglądasz się na boki czy nikt się nie czai za rogiem i beztrosko jedziesz dalej :-D A jak Leni była mniejsza to też się budziłam często z cyckiem na wierzchu :sorry2:

dwie wieści:
1) mamy alergię na jabłko :no:, ciumkała dziś w gryzaku i znów czerwone plamy wyszły..
2) potrafimy tak robić Zobacz załącznik 524833:-D
:cool2::cool2:nie da się cichaczem, bo zazwyczaj daję mu duże zabawki :elvis:

Agaundpestka - hahahahaha ale się uśmiałam!!! Zarówno z tego, że jedynym znakiem karmienia była rano naga pierś :p może mąż się dobierał? :p No i z tego że na zakupach zabawki grająco-świecące mu dajesz na chwilę :p.
Maz powiadasz :confused::confused:

Pamka tulę.

Mój syn usnął o 21:04 wow :-):-)
Biorę się za sprzątanie generalne kuchni.

claudette - i co, kupił? ;D

no jutro jeszcze jedzie na zakupy, bo chcemy w niedziele pichcić (pasztet, sałatka jarzynowa, makowiec - wszystko w Thermomixie) no i kilka rzeczy musi kupić. W tym prezent dla mnie. Ja to bym chciała iPhone 5 ale na to to go nie stać hehe

Dziewczyny, ale się uśmiałam teraz jak Was czytałam :-D

alijenka do mojej wpadła o 16:40 chrzestna i z dziecka zrobił się anioł, chyba muszę jej powiedzieć, żeby częściej wpadała. Ogólnie to mam hardcore od kilku dni i nie wyrabiam, po prostu dziecko moje ma bunt i już.

2) potrafimy tak robić Zobacz załącznik 524833:-D

ja niestety jeszcze nie mam chrzestnej małej, nie była jeszcze chrzczona, a ta co ma być chrzestną wraca z pracy po 18 i ma swoją rodzinę najczęściej wpada przed pracą gdzie mała jest jeszcze możliwa :szok:

a pozycja Twojej małej śliczna moja tylko tak na rękach się unosi a z nogami nie wie jeszcze co ma zrobić i często kładzie się buzią na podłogę i wtedy unosi dupę i próbuję podgiąć nóżki zabawnie to wygląda, a przy tym dużo mówi :-D:-):-D

reklama
Hej,
kino "Anna Karenina" zaliczone. Fajnie bylo. Wypady z babami są super :)

Moja mała waży obecnie 6440. Pani doktor tylko westchneła. Zapytała co je. Pokiwała głową, i stwierdziła ze ten typ najwidoczniej tak ma i nie ma sensu nas wiecej gnębic :) Szczepić nie dala. Powiedziała, żę niby przy WZW wolno z gorączką, ale nie jest to szczepionka az tak strasznie konieczna aby nie mogła być przełożona. Więc 7 luty powtórka.

Zrobiłam sama sobie zdjęcia:
DSC_2247.jpgDSC_2250.jpg

Ide drinkowac z T. dziś poema do cafe z krakersami z biedronki.
Milego wieczoru wszystkim życzę

Do góry