agaundpestka
Fanka BB :)
Kąpiel, kleik lub kaszka i idziemy do pokoju dostaje jeszcze cyca i się przytulaAgaundpestka chciałabym wiedzieć jak u Was teraz z zasypianiem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kąpiel, kleik lub kaszka i idziemy do pokoju dostaje jeszcze cyca i się przytulaAgaundpestka chciałabym wiedzieć jak u Was teraz z zasypianiem?
Agaundpestka chciałabym wiedzieć jak u Was teraz z zasypianiem?
Zaza niby ciemiączko może zrastać od 8 miesiąca więc prawie już, ale sama nie wiem... widziałam kiedyś na placu zabaw takiego chłopca, który miał tak zdeformowaną głowę (czoło tak jak są zatoki miał zgrubione i tak dookoła głowy- wyglądał jak kosmita), że jestem lekko wystraszona... z drugiej strony wypukłości na głowie (rozmięknięta czaszka), odstające żebra i swędzący często kark (mój ma ale zganiam to na ŁZS) to pierwsze oznaki krzywicy- ze skrajności w skrajnośćNiby robiliśmy badanie na przyswajanie wit D i wyszło ok tzn. w dolnej granicy ale norma... ale są jeszcze inne wyznaczniki krzywicy niż wit. D... sama już nie wiem Lekarz na 100% jest potrzebny tylko nie wiem czy mnie czy mojemu synowi...
![]()
Nikodem wymyslil nowa zabawe przed snem wstawanie w lozeczku, zasypia juz prawie pol godziny i co przestaje jeczec to pierwszy raz myslalam ze zasnal ... zludna nadzieja on wstal po ciemku w lozeczku :| i teraz tak co chwile go kladziemy a on wstaje my kladziemy a on wstaje :| jak wczesniej sie przewracal na brzuch to teraz w ogole sobie swietna zabawe wymyslil
dawaj, z chęcią poczytam co to za wymysłyA o 19tej jeszcze byłam na naukach do chrztu i to co wymyśla mój proboszcz to masakra![]()
ha no bo tak jest, że każda z nas ma jakieś fobie czy lęki i potem wszystko w swoich dzieciach widzi;-) i tego się najbardziej boi, co nie?Zaza niby ciemiączko może zrastać od 8 miesiąca więc prawie już, ale sama nie wiem... widziałam kiedyś na placu zabaw takiego chłopca, który miał tak zdeformowaną głowę (czoło tak jak są zatoki miał zgrubione i tak dookoła głowy- wyglądał jak kosmita), że jestem lekko wystraszona... z drugiej strony wypukłości na głowie (rozmięknięta czaszka), odstające żebra i swędzący często kark (mój ma ale zganiam to na ŁZS) to pierwsze oznaki krzywicy- ze skrajności w skrajnośćNiby robiliśmy badanie na przyswajanie wit D i wyszło ok tzn. w dolnej granicy ale norma... ale są jeszcze inne wyznaczniki krzywicy niż wit. D... sama już nie wiem Lekarz na 100% jest potrzebny tylko nie wiem czy mnie czy mojemu synowi...
![]()
ale agent!!!Nikodem wymyslil nowa zabawe przed snem wstawanie w lozeczku, zasypia juz prawie pol godziny i co przestaje jeczec to pierwszy raz myslalam ze zasnal ... zludna nadzieja on wstal po ciemku w lozeczku :| i teraz tak co chwile go kladziemy a on wstaje my kladziemy a on wstaje :| jak wczesniej sie przewracal na brzuch to teraz w ogole sobie swietna zabawe wymyslil
wydaje mi się, że ci się tylko wydaje![]()
SpryciarzNikodem wymyslil nowa zabawe przed snem wstawanie w lozeczku, zasypia juz prawie pol godziny i co przestaje jeczec to pierwszy raz myslalam ze zasnal ... zludna nadzieja on wstal po ciemku w lozeczku :| i teraz tak co chwile go kladziemy a on wstaje my kladziemy a on wstaje :| jak wczesniej sie przewracal na brzuch to teraz w ogole sobie swietna zabawe wymyslil
Bo jak zasypia z moją ręką to potem jej wyciągnąć nie mogę, bo się budzi.Aga pisz co ten proboszcz;-)
Aga czemu miska?
NIe liczę ostatnich 2dni bo ma katar, a tak od kiedy je kaszkę i nauczył się "sam" zasypiać jedna pobudka około 1-2ej i ciągnie cyca z 3min, a potem około 6-7ej cyc i już takie czujne spanie do 8-9tejAga a jak śpi w nocy?
Nie wiem czy u Was są też takie nauki dla rodziców i chrzestnych?dawaj, z chęcią poczytam co to za wymysły![]()