bylam dzis w pracy i bardzo milo sie zaskoczylam :-) moja managerka powiedziala ze niektorzy to nawet 4 ni w tygodniu pracuja z domu, wiec ona nie ma nic przeciwko i moge sobie pracowac z domu ile chce :-):-):-) cudnie! juz nie mam obaw z tym powrotem! bede sobie pracowac z domu ile sie da, nianie bede miec na oku wiec malemu sie krzywda nie stanie.
a co do niani to postanowilam zaufac intuicji i mam ta pierwsza dogadana. przychodzi w poniedzialek na probny tydzien, a jak by sie nie sprawdzila to jeszcze dwie sa w kolejce, tez wydaja sie fajne.
Mlodak wspolczuje przezyc na szczepieniu... przypomnialas mi ze musze mojego umowic. Pani nam ostatnio zapomniala wpisac termin a ja zapomnialam sie umowic
wlasnie widze ze moj w kocju cos kombinuje zeby w koncu dupke podniesc
a co do niani to postanowilam zaufac intuicji i mam ta pierwsza dogadana. przychodzi w poniedzialek na probny tydzien, a jak by sie nie sprawdzila to jeszcze dwie sa w kolejce, tez wydaja sie fajne.
Mlodak wspolczuje przezyc na szczepieniu... przypomnialas mi ze musze mojego umowic. Pani nam ostatnio zapomniala wpisac termin a ja zapomnialam sie umowic

wlasnie widze ze moj w kocju cos kombinuje zeby w koncu dupke podniesc