reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

bry

nocka paskudna pobudki co chwila goraczka schodzi po leku ale znowu sie pojawia sie ok pol godziny przed koncem 4 godzin od podania, oczywiscie zlobek odpuszczony, mlody niby chetny do zabawy ale slaby teraz dalej spi a pobudke mial o 7

Hatszept fajnie ze nocki lepsze :) oby jeszcze sie poprawily :)

MsMickey moze jednak wkleisz tutaj :)??

Maćku o ktorej padla ?

ide spac bo padam

reklama
Sunshine oczywiście kasza dla Antosia:)

Dziś próbuje mu ugotować zupkę z kaszą jaglaną .

My wczoraj wzięliśmy ostatni zastrzyk. Byliśmy u kontroli, jeszcze Antek ma brać syropki i w piątek jeszcze raz do kontroli. Lekarz mówił,że panuje bezobjawowe zapalenie płuc u dzieci a on jest malutki i lekarz musi mieć pewność,że Antek jest wyleczony w 100%.

I ząbki u nas poszły jak szalone:). Pierwsze 2 jak pamiętacie wyszły mu jak tylko skończył 3 miesiące i później cisza do teraz przez tydzień wyszły 3 i następne są w natarciu :)

Przepis na Bułeczki maślane | Śladami Słodkiej Babeczki dziewczynki tutaj macie link do tej strony z babeczkami:)))

Kifsi - ja też próbuje przejść na diete, ale jakoś nie wychodzi:D A przydałoby się bo brzuch to już mi niedługo ziemi dostanie:/ Ehhh...jakoś nie mam mobilizacji...

ViolaPop - a jakie mały ma dolegliwości...? Moja ma katar, wcześniej trochę pokasływała, ale brała flegamine i jej przeszło...aż mnie przestraszyłaś tym bezobjawowym zapaleniem pkłkuc..:/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej
Butterfly dzięki za linka :-)

Kasienka nie ma problemu wrzucę tutaj:-)

Delwer o parę metrów??????!!
Ja pierdziu ma facet parę! A scena z Weronika słodka (to wchodzenie do łóżka brata:-):-):-) )

dzień dobry :-)
u nas nocka niezła bo jedna pobudka na smoka ale rano już koło 6-6:30 pobudka :sorry: na 12 idziemy kontrolnie do pediatry żeby się wymierzyć itp.

kasia.natka mowisz o tym smoczku z maskotka? sprawdzilam na allegro, fajny. tylko strasznie drogi, a mojemu juz probowalam 4 rodzaje smoczkow i zadnego nie chce. a jak kupie taki za 7 dych i odrzuci? on ma jakis problem ze ssaniem chyba ale mam wrazenie ze smoczki uspokajacze go kompletnie nie interesuja. moze sprobuje jednego przywiazac do maskotki... moze to jest pomysl
to chyba nie o tą maskotkę chodzi :eek: tylko o sam smoczek - kształt, materiał itp. a drogi bo przeważnie z USA ale widziałam na allegro że chyba avent ma trochę tańszy i bez maskotki

witam
u nas szalona noc za nami. Maly tak sie taczal i przewracal ze przesunal lozko o pare metrow...a zasnal na brzuchu potem przekrecil sie na bok a na plecach tak podrzuca nogi ze az wyrko podskakuje
weronice snily sie smoki wiec sie bala i spala z nami
o czwarte stwierdzila ze pora wstawac,zapalila lampke i weszla do rafala lozka.....ech nie ma co dzisiaj to sie wyspalam....cale 5godzin a dla tych babli nic,oczy jak pieciozlotowki,oni sa wyspani
o paę metrów?? on ma turystyczne łóżeczko na kółkach??? z Weronika dobra :) i co razem spali do rana??
bry

nocka paskudna pobudki co chwila goraczka schodzi po leku ale znowu sie pojawia sie ok pol godziny przed koncem 4 godzin od podania, oczywiscie zlobek odpuszczony, mlody niby chetny do zabawy ale slaby teraz dalej spi a pobudke mial o 7

ide spac bo padam
Kasieńka współczuję!!! Zdrówka dla Nikosia a Tobie dużo siły! idźcie do lekarza, może gardło albo ucho? Przy takiej gorączce lekarz powinien go obejrzeć...

Sunshine oczywiście kasza dla Antosia:)

Dziś próbuje mu ugotować zupkę z kaszą jaglaną .

My wczoraj wzięliśmy ostatni zastrzyk. Byliśmy u kontroli, jeszcze Antek ma brać syropki i w piątek jeszcze raz do kontroli. Lekarz mówił,że panuje bezobjawowe zapalenie płuc u dzieci a on jest malutki i lekarz musi mieć pewność,że Antek jest wyleczony w 100%.

I ząbki u nas poszły jak szalone:). Pierwsze 2 jak pamiętacie wyszły mu jak tylko skończył 3 miesiące i później cisza do teraz przez tydzień wyszły 3 i następne są w natarciu :)
Wow szalejecie z ząbkami :) A jak Antoś to znosi?? coś czuję, że i u Moniki się niefługo ząbki pojawią, ona też miała pierwsze jak miała 3,5 m-ca czyli dość wcześnie, więc pewnie czas niedługo na następne... Szymek tak miał, że wyszły mu dolne jedynki jak miał 4,5 m-ca a reszta jedynek i dwójki jak miał niecałe 8 i też w krótkim czasie :) No i powrotu do zdrowia!!!

Przepis na Bułeczki maślane | Śladami Słodkiej Babeczki dziewczynki tutaj macie link do tej strony z babeczkami:)))

Rysica, Monika wygląda przepięknie w tych kucykach;) słodziak!!!!
MsMickey prosze bardzo;)

dziękuję :*

U nas nocka ok, ja już po kawce, ale Monika marudzi i nie chce się wybrać na drzemkę................

hej :-)

kasieńka , delewer - współczuje nocki :-(

ja o dziwo się dziś wyspałam :-) aż mi głupio pisać , ale po ostatnich kilkunastu nieprzespanych to w szoku jestem :szok: młody zaczął się wiercić około 23 i już myślałam no to po spaniu , ale jakoś pokwękał , postękał i zasnął i spał do 4 :szok: potem butla i pobudka o 7 - ale to mój Ł go rozbudził bo zaczął się tłuc w kuchni :wściekła/y: choć może to i dobrze bo w planach przestawienie się na wstawanie właśnie o tej 7 :tak:

butterflay- ten sam problem i powód diety , mega ogromniasty brzuch :wściekła/y: ja dziś 3 dzień diety :tak: małż dietuje się ze mną więc nie jest żle bo oboje się pilnujemy no i obiadu nie musze robić podwójnego tylko razem jemy dietetycznie :tak: niestety nie oszukuje się ,że brzuchol mi spadnie wraz z kg , niestety musze zacząć ćwiczyć a tak tego nie lubię :-) ja z tych leniwych , do tej pory niewiem jakim cudem ta 5 z wf miałam :-D

wow ile zębów :)

Kaszki jaglanej ja już nie biorę blenderem dzięki temu mały uczy się nie tylko miazgi.

U nas nocka w sumie ok 3-4pobudki :)
Zdrówka dla wszystkich cho-raczków, my musimy się trzymać, bo za tydzień szczepienie mamy.

reklama
Do góry