reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witajcie,

Matko ile nadrabiania :szok: a na dodatek piszę tego posta już trzeci raz:wściekła/y:
Mam nadzieję, że teraz już będzie ok bo coś mi się blokowało.

delwer, Kasienka współczuję nocki.
Kasienka zdrówka dla Nikosia :tak:
Viola gratuluję ząbków.
Maćku tym tekstem poprawiłaś mi humor :-D
alijenka, butterfly zdrówka dla dzieciaczków :tak:

josie fajne biurko ;-) podoba mi się :tak:
claudette dobrze, że w pracy ok. Oby tak dalej :tak:
munka współczuję migreny i @:-( oby jutro było lepiej.
Sunshine zdrówka dla Ciebie i udanego lotu życzę.
aga u nas jest obecnie jedna babcia chłopaków (teściowa) więc coś trzeba kupić na Dzień Babci:tak: tylko jeszcze nie mam pojęcia co, może Kuba da jej kwiaty plus jakieś czekoladki. a do drugiej babci i dziadków będzie dzwonił w swoim i Wojtusia imieniu :-)

Kuba niedługo idzie do przedszkola i zaczynam się stresować trochę :zawstydzona/y:
dzisiaj dzwoniła pani i we wtorek do południa idziemy z Nim pooglądać a miejsce jest już dla Niego więc niedługo zacznie:tak: z jednej strony bardzo się cieszę bo trochę odpocznę i On będzie wśród dzieci a z drugiej mam pewne obawy :zawstydzona/y: jeśli chodzi o język to jakoś specjalnie się nie martwię bo wiem, że takie dzieci szybko "łapią" i niedługo bedzie mówił po angielsku lepiej ode mnie i męża:-D ale jak On się zaklimatyzuje itp, już zaczynam myśleć...na początku Biedaczek nie będzie nic rozumiał ale tak jak wspomniałam da radę, nie pierwszy i nie ostatni. Oby było dobrze

reklama
nocka taka se ... po 1:30 spadla goraczka i tak ladnie bylo do rana jeszcze jak karmilam o 7 mial 36,6 a 20 minut pozniej znowu skok :| zlapalismy siuski rzutem na tasme ... i maz pojechal zawiezc przed praca ...

Josie takie smieszny ten wzor ale fajny :) ogolnie maja fajne te wzory :) kupujesz nowe ?

Polaa napewno da sobie rade ... poczatkowo na migi a jak sama piszesz szybko jezyk zalapie bo takie dzieci najszybciej lapia a potem bedziecie go ochrzaniac zeby w domu po polskiemu mowil :D

Waris jak nastepnym razem jak bedziesz jesc paczka albo chciala zjesc o zapakuj o w koperte i wyslij do mnie :p

no i przyszla @

A ja delikatnie mowiac zdycham. Szymuś pieknie spal do 1:15, a potem to juz co 20 minut pobudki. O 4 przenioslam sie do niego na podloge bo juz nie mialam sily tak latac z pokoju do pokoju. Oczywiscie K nic nie slyszal. A jak go budzilam to tylko sie przekrecal na drugi bok. Wsciekla jestem na niego.
Nie wiem jak przetrwam ten dzien. W nocy marzylam aby juz byl ranek a teraz juz marze o nocy a jednoczesnie sie jej boje.

Zazdroszcze Wam wyspania.

Myslalam ze wyjde dzis z mlodym na spacer a tu taka plucha sie zrobila ze szok. Snieg topnieje i cos do tego jeszcze pada. Wiec spacerowka jeszcze poczeka na test :)

Kasienka trzymam kciuki za lepsze samopoczucie Nikosia &&&&&.

Hej :)

u nas noc w miarę znośnie :) tradycyjnie od 23 jękanie, kwekanie co 1-2 godziny ( do niektórych trzeba było wstać ) ,ale pobudka dziś o 3 , butla i spanie do 6 potem lądowanie w naszym łóżku i spanie do 8 :-)

młodak współczuje nocki :-( u nas też nici ze spaceru bo piżdzi jak w kieleckiem :tak: ja już pypcia dostaje od tego siedzenia z młodym w domu , może go zostawię z teściową i pojadę na zakupy hmm musze to przemyśleć :tak: z drugiej strony jak widze moj zaśnieżony samochód to mi się odechciewa :wściekła/y:
kasieńka - zdróweczka dla Nikosia :tak:
josie - super biureczko :tak:

polaa - &&& za Kubusia :-)

sunshine - zdrówka i udanego, spokojnego lotu :-)
delewer zazdroszcze takich nocek , kiedy u nas takie wrócą :-(

współczuje pierwszych @

Polaa no to trzymam kciuki za przyszłego lingwistę:-):-):-):-):-)

Josie fajnie takie jasne i delikatne biurko:-)

Mlodak współczuję i naprawdę nie wiem jak funkcjonujesz ... trzymaj się kanapy;-)
olej dziś wszystko i śpij przy każdej drzemce Szymka bo padniesz &&&

No to sie drzemnelam 10 minut bo mlody zasnal w wozku wiec za Wasza rada szybko udalam sie na kanape. Tak mi sie super blogo robilo a tu facet wegiel przywiozl i zadzwonil do furtki. No i mlody od razu oczy jak 5zl bo mi to za bardzo nie przeszkodzilo szczerze mowiac :)

MsMickey dzisiaj jeszcze jakos dam rade ale jesli kolejna noc tak bedzie wygladac to jutro moze byc mocno nieciekawie. Takze chyba wieczorem czary zaczne nad mlidym odczyniac.

Kurde kreci mi sie w glowie.....

Hejo!

Ja też średnio wyspana, więc zazdroszczę przespanych nocek!! Na szczęście migrena póki co ustąpiła, tylko oko mi trochę spuchnięte zostało:no: pierwszy raz tak mam. No i @ jakby już się kończyła (po 1 dniu:confused:) i nic nie boli (nowość). Mam nadzieję, że już tak zostanie i ból brzucha, jaki miałam przed zajściem w ciążę, pójdzie ode mnie precz, bo trochę już mam dość wszystkich bóli.

polaa - synuś na pewno świetnie poradzi sobie w przedszkolu, choć to zawsze wielkie wydarzenie i stresik;-)

A jak się czuje teściowa??
Ja to mam doła, bo migreny, które mnie dopadają dają większe prawdopodobieństwa udaru niedokrwiennego w przyszłości, zwłaszcza, że bezsprzecznie są one u mnie związane ze zmianami hormonalnymi, a tych jeszcze wiele przede mną:baffled:

Taaaa...pogoda fatalna, więc znów tyłki w domu cały dzień:wściekła/y:

Mojej kumpeli synuś (2 tygodnie starszy od Gabryśki) trafił do szpitala z zapaleniem płuc. Starszy brat przyniósł mu wirucha do domu z przedszkola. Kurcze, ale nieciekawie się porobiło, wszyscy chorzy!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry