Macku zapomnalam odpisac - znalazlam 4 krzesla, ale maz kupil dwa takie krzesla-fotele obite filcem w ikei i uparl sie ze one tez maja byc bo on na starych nie bedzie siedzial, krolewicz. no wiec mamy dwa stare dwa nowe ale w sumie pasuje

jedno stare stoi przy moim biurku (z czacza

a drugie oddalam,rodzicom na dzialke
kasia natka ja to sobiie bez spaceru nie wyobrazam! jak leje i wieje to biore malego na zakupy byle wyjsc z domu

moja niania sie dziwi ze nawet w mrozy pozwalam wychodzic normalnie bo z blizniakami to tylko do 0 stopni i wtedy na 20min... to wiecej zajelo ubieranie blizniakow

Kasienka gratuluje zabkow i super ze ozdrowial
Munka Rysica a probowalyscie inna lyzeczka karmic? ja wyprobowalam 5 roznych zanim trafilam na taka ktora je bez problemow i nie brudzi sie po kolana

mialam canpol, tt, hipp, rosmman chyba tez i w koncu tesciowa majaca manie tupperware kupila mi ich lyzeczke. jest tak malenka ze nic prawie na niej sie nie miesci ale od pierwszego karmienia zaczal nagle normalnie i chetnie jesc i skonczylo sie pranie marchewkoych bluzek i spodni :-)
Jasiek wlasnie urzadza polowanie na skarpetke. rzuca ja na podloge po chwili rzuca sie na nia, szarpie potrzasa gryzie z zapalem po czym wyrzuca i tak w kolko

ciekawe co mu siedzi w glowe????
Bylam dzis w pracy po laptopa. Po drodze zaliczylam henne na rzesy i obciecie grzywki. i zamowilam ta odzywke o ktorej piisalyscie revitalash :-) w koncu wracam do pracy n nie?
acha my dzis oficjalnie zzwinelismy mate. zawadzala tylko w salonie a maly juz kompletnie sie nia nie interesowal. mamy taki dywanik wzdluz kanapy na ktorym sie bawi zabawkami ale jak wypelza na panele to tez sie nic nie dzieje