reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

My właśnie ze spaceru wróciliśmy. Pogoda super. Zaraz młodemu zupke zapodam.

Aylin sto lat dla Martynki i współczuję nocki.

Josie sto lat dla Jasia.

Rysica trzym się. Myślami z Tobą jestem.

Ostatnio brak mi weny na pisanie ale czytam regularnie.

Atinka ja teżCiebie pamietam, pewnie przez imię Twego synka :)

Szymuś znów wczoraj zaliczył fryzjera-
DSC_0416.jpg

Załączniki

• DSC_0416.jpg
    DSC_0416.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Idąc śładem atinki postanowiłam się ujawnić. Podglądam Was od listopada 2011:sorry2::zawstydzona/y:. Wolę raczej słuchać niż mówić, może dlatego tyle czasu zajęlo mi odezwanie się na forum. Zaraz napiszę coś o sobie w odpowiednim wątku (mam nadzieję, że nie będą to moje pierwsze i ostatnie posty):-D

dzien dobry

munka mamy taka sama chusteczke w gwiazdki juz chyba od pol roku :) oraz dwie inne z kappahl, sprawdzaja sie super, a jak sie slinil czy jak mial body ze zbyt duzym dekoltem to mu zakladalam i w domu :)
a teraz kupilam trzy kolejne w tchibo, ale wieksze i wiazane, mozna tez na glowke zalozyc :)

oooo, a jak byłam jakiś czas temu w Kappahl, to ich nie było :-)

powodzenia w pertraktacjach!! oby poszły po Twojej myśli ;-)

Muńka nie daj sie ... jak masz oplacony kwiecien to czemy masz sie wyprowadzic 28??

przychodzi do nas 15-tego to z nią pogadamy. Jest spoko babką więc nie powinna problemu robić. Myślę, że będziemy się starać jednak przenieść jak najszybciej.

Właśnie zaczęłam pakować książki - ja wkładam, G wyjmuje :-D
Chyba skorzystam z pomocy szwagierki, która zapowiedziała, że może po pracy przychodzić do Gabi, żebym mogła nas pakować.

Idąc śładem atinki postanowiłam się ujawnić. Podglądam Was od listopada 2011:sorry2::zawstydzona/y:. Wolę raczej słuchać niż mówić, może dlatego tyle czasu zajęlo mi odezwanie się na forum. Zaraz napiszę coś o sobie w odpowiednim wątku (mam nadzieję, że nie będą to moje pierwsze i ostatnie posty):-D

nnnooo proszę :-) hej, hej !!!

Cała reszta nieujawnionych czytających!! odezwijcie się !!!!! :-D

Muńka u nas we Wrocku są te chustki w Kaaphalu.

Andzia kolejna, która podglądała. Ja też jestem tu od niedawna i czuje się jakbym wszystkie dziewczyny znała:) To forum jest wspaniałe, a czerwcówek the best!

Najlepszego dla 10-miesięczniaków!!!

Właśnie wróciłam z 2,5 godz pobytu na dworze. A to trochę moda 'sama' chodziła (za ręce psa goniła), a to kaczki karmiłyśmy, psu patyka rzucałyśmy, koniom zdjęcia robiłyśmy i w końcu na zupkę wróciłyśmy, ale coś młodej średnio smakowała (chyba za dużo pietruszki wrzuciłam, a ona średnio lubi:p)

kasiekz - w Wawie już też są ;-)

A ja gotuję zupę dla młodej i wyjdziemy pospacerować dopiero jak zjemy, a słoneczko kusi kusi!!!

Witaj i dołączaj śmiało.

Muńka to powodzenia w pakowaniu. U mnie tak wygląda sprzątanie zabawek :)))))

Dzięki za przyjęcie.
Zbyt wylewna to ja nie jestem (chyba, że za dużo wypiję ), ale mam nadzieję, że tak jak Kasiek, szybko się wdrożę.
U nas też piękne słońce, ale ja w pracy, młody chory, więc na spacer nie pójdziemy.
Aylin z takim zapałem jak ja to pewnie nie wiele. Mój M się śmieje, że ja nie zasnę dopóki nie sprawdzę co u Was. Nie raz już groził, że mnie zdemaskuje przed Wami.;-) To się chłopak zdziwi, jak sie dowie, że sama to zrobiłam. :szok:

Dzięki za przyjęcie.
Zbyt wylewna to ja nie jestem (chyba, że za dużo wypiję ), ale mam nadzieję, że tak jak Kasiek, szybko się wdrożę.
U nas też piękne słońce, ale ja w pracy, młody chory, więc na spacer nie pójdziemy.
Aylin z takim zapałem jak ja to pewnie nie wiele. Mój M się śmieje, że ja nie zasnę dopóki nie sprawdzę co u Was. Nie raz już groził, że mnie zdemaskuje przed Wami.;-) To się chłopak zdziwi, jak sie dowie, że sama to zrobiłam. :szok:

Witaj i trzeba bylo wczesniej sie odezwac :-p nie gryziemy :-D Niooo jestem ciekawa reakcji meza:-p
:-D

A swoja droga to takie dziwne odkryc,ze ktos nas podczytuje z ukrycie, bo jak sie tak pisze to sie o tym nie mysli, ze ktos inny moze to wlasnie czytac :sorry2:

Josie- powodzenia w pertraktacjach, moze sie chlopak ogarnie :-D oby tak bylo &&&&&&&&&
Munka- powodzenia w pakowaniu a G Ci pomaga na swoj sposob :tak:

reklama
Sunshine - hehe ja sie zastanawiam czy koleżanka mnie nie podczytuje - bo jej forum pokazałam - ale twierdzi ze jeszcze nie opanowała co i jak :) W razie czego pozdrawiam mame Zosi :p

Dziewczyny - dopadłam królika w wersji eko. No i mam dwa kg go - dajcie jakieś inspiracje dla dziecia. Bo ja go nie tkne. Mój T. skutecznie mi go obrzydził (rozmowa przy obiedzie o uszkach i różowych noskach). Dzieciowi jeszcze dam puki nie kojarzy ze to fajne zwierzątko ....

Do góry