reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Kupiłam używaną spacerówkę parasolkę cosatto szarą z napisami:) Nowa była zbyt droga, a dałam 280zł za używaną dosłownie kilka razy. Wózek jest kompletny w śpiworek ocieplany, torbę, osłonę przeciwdeszczową, wkładkę niemowlęcą itp. Wygląda jakby świeżo wyjechał ze sklepu, zero śladów użytkowania...kilka rysek na kolach:)
Dzięki dziewczyny za recenzję (te co mają cosatto), dzięki wam kupiłam:)
IMG_0483.jpgIMG_0481.jpg

Załączniki

• IMG_0483.jpg
    IMG_0483.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_0481.jpg
    IMG_0481.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Sunshine wiem, że nie gryziecie. Przez 1,5 roku zdążyłam Was "poznać", ale ja to taki dzik trochę jestem.

Do pozostałych " podglądaczek" - "najtrudniejszy pierwszy krok..."

Młodak mój maluch jeszcze nie rozwala (sprzątać też nie pomaga:-D)- mało mobilny jest( nie raczkuje, nie wstaje na nogi). Oczywiście wszystko go interesuje, ale d..y ruszyć mu sie nie chce.

synus z ojcem dzis bo niania ma urlop

ojciec dzwoni zeby sie pochwalic ze synusiowi juz dwa razy musial z buzi cos wyciagac :szok: kawalek miesa z rosolu ktory spadl na podloge a mlody go znalaz przed tata, oraz - uwaga - filtr z fridy....taki 'uzywany'....

ze nie wspomne jak wczoraj ich zostawilam na chwile , wchodze, patrze i pytam co janek tak mieli w buzi? M:nic nie ma przeciez, dalem mu pudelko z dlugopisami do zabawy. no to ja w te pedy podbiegam, buzie rozdziawiam a tam srubka.... patrze do pudelka z dlugopisami a tam oprocz kilku srubek sa tez agrafki.... :dry:

Josie u mnie wystarczy zostawić ich na 30 min.(długa kąpiel) wychodzę i tor przeszkód...wszystko jest wszędzie! Oprócz wyposażenia kuchni ma podłodze rozgniatam chleb, chrupek, herbatnik itp.:D Do dużego pokoju strach wchodzić, co ja gadam - tam się nie da wejść:D

Witajcie,

Rysica jak tam? Odezwij sie jak najszybciej :tak:

Mlodak ale slodziak z Szymusia, moj juz tez grzywke musiał mieć podcieta bo do noska sięgała.

josie sto lat dla Janka :-)

Munka powodzenia w pakowaniu :tak:

Andzia witaj ;-)

Dzisiaj Kuba poszedł do przedszkola, mieli dwa tygodnie przerwy i obawiałam sie trochę ale na szczęście wszystko w porządku, nie chciał wracać do domu. Pytam sie Go dzisiaj czy juz rozumie co Pani do Niego mowi a On, ze trochę tak trochę nie ale mu to nie przeszkadza. No to fajnie-odpowiedziałam. A On"jak nie rozumiem to mogę sie bawić czym chce a inne dzieci muszą śpiewać":-D cwaniak mały. Ale musze sie pochwalić, ze juz coraz lepiej mu idzie po angielsku :tak: Trochę z Nim ćwicze w domu chociaż wiem, ze i tak najlepiej nauczy sie w przedszkolu.

Hello Nówki:)

u nas dziś cały dzień słychać: mammmamammammamammama :):):)::)):)

A ze znalezisk buziowych, akurat dziś wyjęłam Gosi z buzi... plaster. Nie muszę dodawać, żę używany... wczoraj akaleczyłam się w palec, wieczorem zdjęłam plaster, musiał mi wylecieć z kosza... nie zauważyłam a G dziś owszem:no: z podniebienia wyjmowałam:angry:

U nas dziś słoneczko:):):)na spacerze dwie i pół godziny z sąsiadką, poznałam jeszcze jedną mamę z 4 miesięcznym Bartkiem. Udany spacer:)

Josie trzymam kciuki:)

Wózek super - i cena fajna:)

Młodak to Twoje dziecko to chyba ze dwa lata temu urodziłaś - przyznaj się... ;)

a mi chyba zimno wyłazi... buuu:(:(:(

Muńka żebyś nie myślała, że się wykpisz od spotkania w środę, że niby taka zajęta jesteś... no way, Jose:no:

Ostatnia edycja:
można znależć pracę na miejscu ale za 2500 a niestety nie stać nas na to bo ja nie pracuję, a wiadomo jak się zarabia na tirach, do tego musimy wziąć kredyt a przy takich zarobkach jak 2500 mój K nie dostanie nic

Rozumiem, wiem jak to jest mieć kredyt na barkach.

hej

dzisiaj D zawozi mocz młodego na posiew, a ja bym już chciała znać wyniki:sorry2:

Ja też dziś oddałam mocz ale na ogólne, miejmy nadzieje że będą ok.
Wstałam o 5 rano, podmyłam małą, przykleiłam woreczek i od razu naszykowałam herbatkę wypiła całą 100 i dosłowanie za 5 min w woreczku było 20ml. Oczywiście zawiozłam przed pracą do przychodni bo miałam skierowanie i jak zaptałam czy mogę zostawić tylko mocz? to myślałam że te babsztyle mnie zjedzą, ale spoko nie dałam się, trzecia babka z kolejki wpuściła mnie.
Uciekam...bo z pracy piszę i muszę wracać do mojego ukochanego ppointa...wrrrrrrrrrrrrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!

To tak jak ja uwielbiam excela :crazy:.

Idąc śładem atinki postanowiłam się ujawnić. Podglądam Was od listopada 2011:sorry2::zawstydzona/y:. Wolę raczej słuchać niż mówić, może dlatego tyle czasu zajęlo mi odezwanie się na forum. Zaraz napiszę coś o sobie w odpowiednim wątku (mam nadzieję, że nie będą to moje pierwsze i ostatnie posty):-D

Od listopada 2011:confused: Gratuluję odwagi :-) i serdecznie witam :-).

Hehe ciekawa jestem ile jeszcze nas czyta a nie pisze :)

Dziewczyny brać przykład z "Nówek" ( MsMickey :-) ) i wyskakiwać jak grzyby po deszczu :tak:

Ja A. kupiłam cos takiego Szalik - KappAhl, Moda & Ubrania w sieci i też jestem zadowolona. Rzeczywiście bawełnę mają milusią i mięciusią z wierzchu natomiast spod spodu jest polarek.

MsMickey u nas mała mówi babababababa, albo też jakoś tak podobnie do idee

Ostatnia edycja:
Polaa- :-D:-D Kubulek mnie powalil :-D

Josie- mojej tez sie juz zdarzylo zasmakowac gilaskow z Fridy :sorry2:

kasiekz- u mnie razcej na odwrot :sorry2: ja pozwalam mlodej wyjmowac woreczki na pieluchy (ona to uwielbia :tak:) i wyjmowac wszystkie zabawki z kosza, klocki..... i czesto jak Pe wraca z pracy to nie zdazymy posprzatac i wtedy wyglada mieszkanie podobnie jak u Ciebie :sorry2::tak: A mojego Pe szlag trafia jak to widzi ale ja nie bede jej tego zabraniac jak widze, ze dziweczyna na radoche:-)

MsMickey- gratulacje dla G :-):tak:

Waris- slodki ten szaliczek :tak:

Dziewczyny bylo pytanie jak czesto myjecie wloski i kapiecie dzieci ale ja sie zastanawiam jak czesto zmieniacie pizamki/spiochy? Czy dalej codziennie?

reklama
Sunshine odkąd wróciłam do pracy czyli od lutego jak nie upacia pajacyka/piżamki to nosi go 2-3 dni, uważam że nic jej nie bedzie. A nadal pierzecie w proszku dla dzieci czy w normalnym. Mnie się włąsnie kończy Lovela i zastanawiam się czy kupować kolejne opakowanie?

Do góry