reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

71293165.jpg42922172.jpg23242215.jpg
Moze nie sa do konca takie jak chcialam, ale cene maja fajne jak na swoja jakosc. Tylko czy nie strach przez neta??

Załączniki

• 71293165.jpg
    71293165.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 30
  • 42922172.jpg
    42922172.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 30
  • 23242215.jpg
    23242215.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Dzwoniłam do gina:D Powiedział, że skoro karmię piersią (czasami nawet w dzień) to pierwsze trzy okresy mogą być nielegrularne i nawet co 40dni, więc mam się nie przejmować:DMam jeszcze poczekać tydzień i jak nie przyjdzie to dopiero wtedy zgłosić się do kontroli...ufff:)

aga
moja też straszna mamicóreczka! Na widok babć wyje:D Ja kupiłam przez neta i są cudowne, ładniejszych w sklepie nie widziałam, więc polecam:)

zrobiłam obiad inny:D: http://sojaturobie.blogspot.com/2013/01/zupa-z-soczewica-i-mlekiem-kokosowym.html
Polka wcinała aż się uszy trzęsły:p

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny:-)

dostałam @ drugi raz, po dwóch miesiącach... nic mi się nie chce ... przywloklam się na plac zabaw, G śpi, ja posiaduję ... delikatniejszy ten okres po ciąży nie powiem, żadnych przeciwboli na razie nie potrzebuję tylko osłabienie...

Aga ja bym sie bała przez net. Bez wymacania nie lubię;-):p

Z dobrych wiadomości: wczoraj moja kumpela wysłała mi zdjęcie swojego nowonarodzonego synka:-):-):-) W 37 tyg a 3800, 57 i 10 pkt:-):-):-) byłyśmy w ciąży razem ale szybko poronila. A teraz jest Ignas:-):-):-)

Aga fajnie z tym zoo:-) ale chyba nie spodziewalas sie, że Wrocław będzie na poziomie berlińskiego?;-)
Też sie do zoo wybieramy bo w Wawie jeszcze nie byłam ale oczekiwania niskie oj niskie... dla G akurat:-)

Ostatnia edycja:
Hej kochane,

wpadam na chwilę, bez nadrabiania. Wystarczyło, że nie było mnie tydzień w pracy i już mam roboty po pachy :dry: Ale trochę podczytuję :-p:cool2:

Buźka!

witam sie

MsMickey - nie wiem jak jest teraz, bo juz dawno nie byłam we Wrocławskim Zoo, ale w czasie, kiedy dyrektorowali w nim p. Gucwińscy, było na prawdę bardzo zadbane i ładne.

Młoda dwa dni temu zjadła paprykę z zupy, 2 truskawki i zero wysypki, więc luzik. No i wciągnęła makaron jajeczny, a więc i na jajo kurze przeszło uczulenia! Normalnie skaza nam minęła:DDD Ale jak czytam, że wasze ogórki kiszone wciągają to szok:D Moja kocha brokuły - ostatnio zjadła cały głęboki talerz sama, no ale ogórek kiszony? Musze sprawdzić:p

moja też nie ma nic przeciwko ogórkom :-D

Moze nie sa do konca takie jak chcialam, ale cene maja fajne jak na swoja jakosc. Tylko czy nie strach przez neta??

strach :tak:

Hej Dziewczyny:-)

dostałam @ drugi raz, po dwóch miesiącach... nic mi się nie chce ... przywloklam się na plac zabaw, G śpi, ja posiaduję ... delikatniejszy ten okres po ciąży nie powiem, żadnych przeciwboli na razie nie potrzebuję tylko osłabienie...
Aga fajnie z tym zoo:-) ale chyba nie spodziewalas sie, że Wrocław będzie na poziomie berlińskiego?;-)
Też sie do zoo wybieramy bo w Wawie jeszcze nie byłam ale oczekiwania niskie oj niskie... dla G akurat:-)

Ja z @ od dwóch dni ;-) i też jest o niebo lepiej!!!

Oby takich pozytywnych informacji jak najwięcej!!

A warszawskie zoo nie jest takie złe ;-) wrocławskie też fajne :-D

ech totalny brak weny, nie chce wam po prostu smęcić :(

Aga zazdroszczę wizyty u fryzjera, buciki fajne, ale ja przez neta dla S bym nie zamówiła, bo on ma jakąś taką wielką tą stopę
co do zoo to wrocławskie mnie rozczarowało parę lat temu i z tego co słyszałam, nic się na lepsze nie zmieniło :/ ja jako dzieciak non stop jeździłam do Łódzkiego i mam nadzieję jeszcze kiedyś tam zajrzeć, bo mam do tego miejsca sentyment, a ostatnio byłam w zoo opolskim i jestem zachwycona, bo jest małe kameralne, ale super zadbane i ciekawe

Ja S dałam kiedyś plasterek kiszońca, nawet pociamkał, ale żeby to zjeść jako część posiłku, to nie! on tylko słodkie lubi :/

reklama
Munka mlody czuje sie znacznie lepiej. Nie ma goraczki i generalnie ma dobre samopoczucie :)

Zaza wspolczuje tych zebolkow. Pamietam, ze jak mlodemu wychodzily gorne dwojki (przed jedynkami) to byle ugryzienie powodowalo krwawienie.

Aga ale fajnie w tym zoo :) Mina przy kozach bezcenna :D tez bym poszla do lodzkiego, ale pewnie mi bedzie szkoda zwierzat. One mi sie jakies takie smutne wydaja w tych klatkach :/

Dziewczyny mlody biega juz na calego wiec za wszelkie info o butach bede bardzo wdzieczna. Chcialam go puscic na podworko u tesciow, ale bez butow nie ma bata. Ogladalam dzisiaj elefanten (gietka podeszwa, przed kostke, ze skorki). Czy ktos moze mi cos powiedziec o tych bucikach? Warto kupic?
http://deichmann.scene7.com/is/image/deichmann/t_elefanten_kollektion?$product=deichmann/1104895_P

Mam tez pytanko do Was. Czy jak Wasze dzieci placza i wyciagaja raczki (staraja sie wdrapac) to je bierzecie na raczki czy nie? Ja zawsze bralam i tulilam, a tesciowa truje, ze rozpieszczam dziecko. Wg niej mam go zostawic i odejsc najlepiej (pozwolic sie wyplakac), ale ja nie potrafie / nie chce. Wychodze troche z zalozenia, ze samej by mi bylo przykro jakbym sie chciala przytulic, a ktos by mnie olal :/ A jak jest u Was?

Ostatnia edycja:
Do góry