Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spokojnie. Oprocz tego ze maly goraczkowal od srody do soboty ( to napewno trzydniowka, bo dzisiaj go wysypało), a teraz jest na anty. , no i pogoda nie rozpieszczala (moze i dobrze, bo i tak nie mogłam wychodzic) to wszystko ok.Andzia- co sie stało?
:-)Uuuu Josie, MsMickey, kto sie jeszcze powoli szykuje na dzidzie? Ja poczekam - na razie mnie moj szarlatan pozbawia skutecznie energii. Cierpliwosc ostatnio tez na wykonczeniuJakby co to bede trzymac kciuki.
Czy moglybyscie mi napisac jak dyscyplinujecie swoje dzieci? Karny jez, pojdziesz spac bez kolacji? ;-)
Obiecałam kiedyś, że dam zdjęcia z zawartością ciuszków jakie mam dla Mai po Hani - to tylko 7 kartonów bo zapomniałam o 8 którym był schowany w innej szafie
Zobacz załącznik 556628Zobacz załącznik 556629Zobacz załącznik 556630
To jest tylko zawartość kartonów, drugie tyle poupychane jest po szafach![]()

oooooooo kurcze. My tez na pepti. wprawdzie mieszam z ha, ale boje sie jescze zrezygnowac całkowicie. Dzieki za info. Jutro sprawdze jak u nas w miescie sytuacja.jestem załamana! Sergiusz je Bebilon Pepti 2, mamy zniżkę 70%, ze względu na alergie i AZS i co z tego jak mleka nie ma w aptekach!!! dowiedziałam się dzisiaj, wygooglowałam i się okazuje, że to problem ogólnokrajowy![]()
ciekawe czy uda mi się to mleko kupić nawet bez zniżki gdzieś?...
nie wiem co robić, masakra jakaś! w domu mam 1,5 puszki tylko![]()

może następnym razem w któryś weekend

dla mnie wyglada jak dziewczynka. a mi sie tez czesto zdarza ze sie myla. ostatnio niani na spacerze podobno ktos powiedzial ze takie ladne dziecko to nie moze byc chlopiec
mysle ze wazne zeby sie dobrze wchlanial, bo pozniej dziecko cale biale idzie na spacer...
na przewijak niestety nie mam rady, moj drze sie jak poparzony jak tylko dupka dotknie przewijaka. nienawidzi ubierania i tyle...

jak antek przezyl podroz?
Munka super, ze okolica sie podobaDlugo zamierzacie tam mieszkac?
Czy moglybyscie mi napisac jak dyscyplinujecie swoje dzieci? Karny jez, pojdziesz spac bez kolacji? ;-)
Witam i melduję, ze dziś wróciliśmybyło cudownie!! Jestem padnięta dziś w drodze spędziliśmy do 5:45-16:10
![]()
niezła zawodniczka z Ciebie!Dziewczyny szukam dobrego kremu od słońca dla Goskuna. Podobnież najlepsze są mineralne (bez chemii). Znalazłam mustelę, bioderma i alphanova. Must i alph odpadły cenowo, bioderma jeszcze jakoś daje radę. Co myślicie o takim kremie?:
https://apteka-melissa.pl/produkt.h...t=3619#nclid=19bcde160513dd26a45bed5df6b471ae
Dziś na spacerze słońce tak świeciło, że nie da się ochronić dziecka całkowicie a nie mam nic w tej chwili.
Może któraś rozmawiała z dermatologiem?