reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Hej baby :happy2:

Przerwa :)
Przykro mi, ale nadrobię tylko dzisiejsze posty :sorry2:

Wczoraj byłam w delegacji z moim osobistym kierowcą M. ;-) I kiedy zrobiliśmy przerwę na obiad, to tak siedząc w restauracji uświadomiliśmy sobie, że to nasz pierwszy pozadomowy obiad w knajpie odkąd urodził się bąbel ;-) He, he dobre i to. Było miło :blink:

Aga witaj po wojażach! :)

Josie, Aylin gratki dla maluchów! :-)

Andzia fajno, że się wyspałaś. U mnie pobudka o 5 :eek:

Josie baw się dobrze na weselichu :cool2: My szykujemy się na lipiec - ślub siostry M.

Kasieńka ja też staram się karmić małego w foteliku, choć po pierwszych kęsach zaczyna wiercić się niemiłosiernie. Ale nie daję za wygraną ;) Co do gryzienia, nie pomogę, mój nie ma takich zapędów ;-)

Sunshine mój się przebudza w nocy tylko na mleko, tj. o 23 i potem o 5 lub 6 rano. Na czworaka po łóżeczku nie chodzimy ;-)

Kasiekz a ja (chyba jako jedyna :sorry2:) jestem w stanie uwierzyć, że to wirusiko to od wózka. Ja ostatnio też struchlałam, jak zobaczyłam, że dzieć mój liże barierkę :baffled: A wiadomo, że wszelkie poręcze, barierki to siedlisko bakterii. Ja nie rezygnuję z wożenia go w sklepowych wózkach, ale pilnuję, żeby nie brał do buzi żadnych jego elementów ;-) I wycieram mu porządnie łapki zaraz po wyjściu.

reklama
a moj jeszcze nigdy nie siedzial w wozku sklepowym, bo zawsze jestesmy wlasnym wozkiem i ja z tymi koszami pozniej obladowana sie mecze:-D:-D:-D

Iwon pobudka byla o 4:50, a ja do pracy wstaje obecnie o 5:45. No ale to nie zmienia faktu zem wyspana:-D

Mati oblizywal barierke na karuzeli, odrazu go zabralam.

jak siedziała tam godzinę to ciężko było ją upilnować. tym bardziej, że wychodzą jej dwie dolne dwójki i ciągle coś w buzi:/ w każdym bądź razie laseczki przeszło:p Hurrrrra

Ale sie wkurzyla wlasnie odebralam krzeselko do karmienia zupelnie nie przypominajace tego co bylo na zdjeciu i w opisie - podarte i bez blatu do karmienia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:juz napisalam wiadomosc do nadawcy, nie opuszcze:no::no::no:

Sunshine ale chamstwo ... nie odpuszczaj no pewno. ludzie...

My dziś z G, Muńka i G byłyśmy w zoo:-)
Fajnie było choć ja zbytnio fanką zoo nie jestem ale jak dla dzieci... upał dziś niemozebny ;-)

Aha a w autobusie powrotnym zauważyłam kolejną dwojeczke lewą górną :-):-):-)

Kasiek współczuję wirusa&&&&&& dobrze, że już over:-):-):-) uściski dla małej:-)

Aga ale śluby masz czy wesela? Ja tam uważam, że wesele to nie miejsce dla maluchów. Tłumy, głośno i późno...

Hatszept uściski &&&:-):-):-) i relaksuj się tam:-) jak Piotruś?
Emelki są śliczne:-):-):-) będę musiała tam zajrzeć gdy już będzie potrzeba obuwia solidniejszego :-)

Andzia jest się czym chwalić no co Ty! Gratki i uściski dla Matiego :-):-):-):-):-)
Fajnie jest patrzec, jak maluty uczą się czegoś nowego:-):-):-):-)

A ja akurat dziś uzywalam tego kremu nivea 30 i jeśli chodzi o smarowanie to nie mogę narzekać. Trochę białego zostaje lekko ale te mineralne filtry tak mają. Tak ma być.

Kasienka G robi tak jak Nikos z probowaniem. Zawsze przy pierwszej lyzeczce. Dopiero potem otwarty dziobek. Czasem gdy daję coś w całości do buzi od razu to weźmie, wyjmie, sprawdzi co to i włoży sobie sama;-) smiesznota :p

Ostatnia edycja:
Janek dzis stal bez trzymanki!! 3x po kilka sekund ale zawsze :D
I zjadl pomidorowke z hippa. Na zimno. Mam dwa podejrzenia: woli slone i nie lubi na cieplo. Bede testowac w weekend.

Kupilam w tchibo takie male pojemniczki silikonowe do pieczenia pojedynczych porcji. 60zl zaplacilam za 3 sztuki a o malo co nie zamowilam z tupperware po 50 za dwie sztuki. Ufff...

Sunshine pewnie ze nie odpuszczaj

reklama
Witam

a więc tak, melduję że żyjemy :-)

niestety nie nadrobię Was bo trochę mnie nie było, wrócił mój K i już tam nie pojedzie poprostu praca w takim chlewie że masakra

aga normalnie podziwiam Cię za Twoją odwagę ja bym chyba nigdy nie zdecydowała się na takie wyjazdy z małym dzieckiem

kasiek współczuję wirusa i całe szczęście że już dobrze, oczywiście odrazu widzę swoją mała w koszyku jak liże obręcz od koszyka

hatszept zazdraszczam Turcji, ja też tak chcęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jeżeli chodzi o kremy z filtrem to ja małej zakupiłam takowy Eucerin Sun Kids mleczko do opalania dla dzieci SPF 50+ (Sun Kids Lotion) 150 ml > Eucerin

i oczywiście wszystkiego naj naj dla tych co pokończyli 11 miesięcy

i miałam coś jeszcze napisać i nie wiem co :-(

Do góry