reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

my lózko mamy w domu teściowej. Ale jako ze mała spi z nami to nie chce aby mi spadła w nocy. łózko moze przewieziemy - za jakieś milion lat. Kiedy dzieć z sypialni wywędruje do siebie

reklama
Munka dlaczego u mnie w genach to zamilowanie do porzadku nie przeszlo :sorry2: Moja mama miala wszystko ogarniete, tata pedant, siostra sprzata non toper... a ja zawsze artystyczny nielad - jak mojego taty siostra. U mnie w rodzinie to jak ktos sprzata, to nie gotuje - a jak gotuje, to nie sprzata. Ja gotuje :-p Sprzatam tez, ale dla mnie to mega przymus.

Kifsi to mozemy sobie lapke podac, bo Tomek tez biega ;) A Twoj tez tak ma, ze jak sie chce szybko zebrac (np. ucieka przed Toba), to tak sie zamota, ze walnie w sciane np? Taki zryw i panika + banan na twarzy ?

Witam,

choroba coraz bardziej mnie rozkłada a myślałam, ze juz lepiej, dzisiaj mieliśmy gości, znajomi z dziećmi, i popołudnie super zlecialo :tak: Juz sie w miarę czułam to teraz gardła nie czuje, ucho mnie boli, ach...zła jestem.

Munka ja ta sama cechę odziedziczylam po mamie i nie zawsze dobrze mi z tym bo podobnie jak Ty nie odpoczne spokojnie jak w domu coś niezeobione :zawstydzona/y: Ale walczę z tym.

wszystkiego Najlepszego dla 11-miesięczniakow :tak:

I dobrej nocki;-)

dzień dobry w ten ponury dzień :baffled:
właśnie sobie zasiadłam do kompa z myślą że skoro już zrobiłam co miałam zrobić kiedy Misia śpi i mogę teraz was poczytać i coś skrobnąć a tu co... Misia się budzi :sorry2:
a tu oczywiście totalna niedzielna pustka hmmm tylko gdzie wy jesteście w tą wstrętną pogodę :eek:

Hejka
chciałabym wam odpisać, ale S mi już kompa wyrywa :(
także na szybko WSZYSTKIEGO NAJ DLA POLI I ANIELKI!!!!!!!!!!!!!!

Zaza chyba moją Amelkę miałaś na myśli bo na początku rzeczywiście miała być Anielka ;-) dzięki za życzenia.

Nie wiem czy to odpowiedni czas ale wczoraj sadziliśmy drzewka na działce. Mam nadzieje że się przyjmą tak więc dzień wolny od pracy spędzaliśmy aktywnie z łopatą w ręku. Natomiast dziś wyruszamy do teściów na obiadek już się nie mogę doczekać.

Muńka u mnie meble w kolorze czarnobrązowym "siwieją" ale co tam. Jak była ładna pogoda wolałam pójść z małą na spacer a nie kisić ją w domu a samej sprzątać. Wyluzuj z tym sprzątaniem ;-)

Kasieńka chyba dzieciaki w taki okres wchodzą gdzie poznają swoje ciałko, moja też ostatnio łapie się za bździoszkę gdy siedzi na nocniczku albo ciągnie się za włoski lub odchyla bluzeczkę i zagląda sobie w "biust".
A najlepszą zabawą jest wyjmowanie karmy z psiej miski :tak:

Hej babki,
wpadam dosłownie na moment między jednym przelewem, a drugim ;-) Zaraz lecimy na spacer, bo dzisiaj pogoda ładna, w końcu i szczecin się takowej doczekał ;-)

M. był u lekarza i ponoć ma coś na płucach :szok: Tak wynika z osłuchania, ma iść na rtg, dostał też silny antybiotyk. Ponoć choroba była niedoleczona i stąd ten ciągły kaszel i brak smaku. Drżę, co wyjdzie na tym zdjęciu.
Oczywiście jak tylko M. usłyszał diagnozę, od razu się gorzej poczuł :sorry2: Cholera, tylko nie to :rolleyes:

Zaza no to faktycznie teściowa sobie pozwala, nie ma co. Współczuję i przytulam :blink:

hej
W skrocie i szybciutko, bo mam w domu dwie marudy:Adi narzeka na bol gardla, a Mati przechodzi jakis skok (wg.planowanej daty porodu - 46 tydz. -to chyba to ???????)
Najlepszego dla wszytskich miesieczniakow
Wspolczuje problemow z tesxciowymi Zaza i Josie
Iwon wspolczuje choroby meza : tobie i jemu rowniez

U nas piekna pogoda, wiec jak Adi popołudniu nie bedzie mial goraczki to wybywamy na spacer.

reklama
Do góry