reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

reklama
zaza - podobne do tego lidlowskiego są za ponad 100zł. Ten lidlowski jest fajny bo trochę zakryty, ma siatkę, więc jest przewiew, no i spora podstawa. Chyba w środę z samego rana skoczę. Ja bym wzięła ten ciemny, który jest pokazany na tej stronce:

LIDL sklepy spożywcze – gazetka, promocje, przepisy, praca

podoba mi się też ponton... mamy tuż przy działce jezioro i by się przydał!!

produkujecie! dopiero napisałam posta a już pełne dwie strony:D

alijenka coś takiego chce, ale normalne huśtawki, bo u mnie na podwórku jest trójka dziewczyn (Pola, 1,5roczna i 6 letnia):) Gadałam z kuzynką i ma ten drewniany plac zabaw z OBI już drugi sezon i zachwala. Ma dwie huśtawki, drabinkę, linkę, ślizgawkę i piaskownicę z wieżyczką za 950zł:) A teraz jest w promocji (nie pamiętam czy OBI czy Castorama) za 800zł ze ślizgawką:) Chyba zaryzykuję:p Co do Chorwacji to sąsiadka odradziła jak i ty. Mówi, że z 4-5-letnim dzieckiem ok, ale z małym tragedia. Ponoć żwir wszędzie, dziecko w bucikach w większości czasu, bo kamole nagrzane, do budzi co chwilę wkładało i trzeba było pilnować..nie uśmiecha mi się i mąż powiedział, że odpada. Co polecasz - Grecja, Hiszpania, Włochy?:p

aylin ale ten smoby ba blokadę kół, a v-tech chyba nie, więc dokonałaś lepszego wyboru:p no i ten plastik jest naprawdę super!

andzia moja codziennie wstaje o 8.00, a i tak ma dwie drzemki:)

kasienka
ja mam zwykły canpol. wkładam pod pachę i po paru sekundach mam wynik:) zawsze bezproblemowo, nawet w środku nocy. piaskownicę/basen muszelkę (zielone, niebieskie, różowe) kupiłam w Tesco w promocji za 29zł/szt.:) niestety nie wiem czy promocja trwa.

josie gratulacje!!!:)))

zaza zauważyłam, że w Lidlu wszystko jest dobrej jakości, więc bierz!:)

Ostatnia edycja:
Hmmm to może się skuszę... ale będę musiałą siostrę wysłać, bo ja mam do Lidla 20km, do pracy idę na 8, a z tego co kojarzę to w Lidlu trzeba być chwilę przed otwarciem, bo inaczej wszystko rozdrapią :/

btw Muńka wiesz jak ja ci zazdroszczę koncertu Bijąse :-(

Hmmm to może się skuszę... ale będę musiałą siostrę wysłać, bo ja mam do Lidla 20km, do pracy idę na 8, a z tego co kojarzę to w Lidlu trzeba być chwilę przed otwarciem, bo inaczej wszystko rozdrapią :/

btw Muńka wiesz jak ja ci zazdroszczę koncertu Bijąse :-(

No, to życzę, żebyś mogła kiedyś być na nim!!!!! :tak:
Czyli o której powinnam ustawić się w kolejce przed lidlem??? :-)

no co wy, takie akcje w lidlu?? :szok: matko, to chyba przed praca pojde...

a przy okazji przyszedl mi pomysl na prezent od tesciow, bo oni maja wielka chalupe i ogrod , to beda mieli gdzie trzymac namiocik z kulkami :-D:-D:-D co chwile jakies dzieci w odwiedziny sa wiec im sie przyda

Mi się babcia pytała co ma Gabi kupić, więc zapytam, czy nie kupić namiotu od niej :-D obym tylko się dopchała ;-)

Andzia babyone mam i sluzy za zabawke wlasnie :) myslalam o tym nc100 ale duzo opini negatywnych tez

a wlascicielki NC100 on tez pika przy uzyciu ?

reklama
Do góry