mikoto
Fanka BB :)
fioletowa u mnie też lista robiona na bieżąco:-) My najbliżej mamy do Krakowa. Ja lubię ten sklep za wszystko
Fajne i tanie dodatki, bardzo ładna zastawa stołowa, mebli nie mamy stamtąd - ale kto wie
Ja muszę zaopatrzyć się w kilkanaście rzeczy do kuchni, łazienki. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie uda nam się tam wybrać;-)
Madzia też tak mam po obejrzeniu tego programu
Chociaż mnie nie trzeba zaganiać do porządków, bo na bieżąco robię, ale zawsze jak to obejrzę, to mam ochotę cos zmienić
Fajne i tanie dodatki, bardzo ładna zastawa stołowa, mebli nie mamy stamtąd - ale kto wie
Ja muszę zaopatrzyć się w kilkanaście rzeczy do kuchni, łazienki. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie uda nam się tam wybrać;-)Madzia też tak mam po obejrzeniu tego programu
Chociaż mnie nie trzeba zaganiać do porządków, bo na bieżąco robię, ale zawsze jak to obejrzę, to mam ochotę cos zmienić
i zawsze jak posprzątam, to potem przez 1-2 dni robię wszystko na bieżąco, potem mi się już nie chce i stos rzeczy rośnie i przeklinam na siebie, że znów popełniam te same błędy. a teraz jeszcze pojawi się Tymek, więc będzie mniej czasu na porządki. także nie ma co przyzwyczajać się do perfekcyjności pani domu :-)
i też lubię jak się zacznie tydzień i zostaje sama choć wcześniej tak nie miałam