Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ja jak się dowiedziałam że dziewczynka to też mi przeszło przez myśl że ufff nie będzie problemów z siusiakiem hhah 

korba ja jak przeczytałam o deserku Moreny deserek juz sie chłodzi ;-)budyń na to 2 kolory galaretek ;-)
mamawikusi jeśli wszystko przebiega bez komplikacji to raczej zabieg nieinwazyjny w znieczuleniu miejscowym po ok dobie można iść do domu tak mi mówił lekarz ale Ty masz drugą dziewczynkę to nie musisz się martwić problemem stulejkowym ;-)ja jak się dowiedziałam że dziewczynka to też mi przeszło przez myśl że ufff nie będzie problemów z siusiakiem hhah
![]()
Ja czekam na S bo już mi się tak chce jeść ,że masakra
a potem również pomyślę o deserku. Bo mam wątpliwości czy sama zupka mi dzisiaj wystarczy , kurcze co mi się za ssanie na jedzenie włączyło
Aż się boję wagi żeby zobaczyć ile już jest na +

u mnie też sama zupka zwykle jest mało ale dzisiaj mam wkładkę kiełbachę i jajo mam nadzieje że wystarczy bo nic więcej (oprócz deserku ) nie mam
![]()
fajnie że tak czekasz na m z obiadem ja bym nie dała rady czekać bo m dopiero po 18 w domu to do tej pory bym padła z głodu ja zwykle robię obiadek tak żeby był gotowy jak synek wraca ze szkoły i jemy razem bo we dwoje lepiej smakuje ;-)
a ja wystarczy że przeczytam że któraś robi coś dobrego i już lecę do kuchni pichcić ;-)

Szybka jesteś kochana z tym deserkiem , aż Ci zazdroszczęJa czekam na S bo już mi się tak chce jeść ,że masakra
a potem również pomyślę o deserku. Bo mam wątpliwości czy sama zupka mi dzisiaj wystarczy , kurcze co mi się za ssanie na jedzenie włączyło
Aż się boję wagi żeby zobaczyć ile już jest na +
![]()
)