Witam nocną porą

spać nie mogę , mimo, że w dzień nie spałam.
I właśnie skończyłam kolację ( trzecią już z kolei :-)

), coś mi się apetyt włączył,
nadrabiam chyba zaległości z początku ciąży.
A tu Nika pisała o wizycie w Mc Donaldzie i normalnie jak przeczytałam o tych lodach, to zamarzyła mi się taka drukarka 3D coby mi tu takiego loda z polewą truskawkową w wafelku wydrukowała !!!
Natis tobie też by się taka do tego szpitalnego menu przydała. Mam nadzieję, że jak wrócisz do domku to mąż coś pysznego przygotuje i szybko zapomnisz o tych szpitalnych frykasach. Najważniejsze, że twój lekarz się interesuje i dba o Ciebie. I pisz co tam wyjdzie ci na dzisiejszym USG.
Dmuchawiec - sliczne zaproszenie, BRAWO!
Wiecie dziewczyny to jakos pocieszające jak was czytam i widze, ze wszystkie mamy podobne problemy, bolace plecy, lekki sen, koszmary senne, zgaga, niestrawnosc etc etc Nie czuje sie wtedy taka biedna sama.. i inna
Anusia pod twoim postem mogę podpisać się obiema rękami ! Mówią, że ciąża to nie choroba, ale jak mi ciągle coś tak dokucza jak nie z jednej to z drugiej strony, to człowiek już nie wie czy tylko on tak ma i czy to początek jakiejś hipochondrii czy to ciążowa "norma" . A jak poczyta, że dzieli te dolegliwości z większą grupą babeczek to od razu raźniej .
Dmuchawcu mi też bardzo spodobały się twoje kółkowo-misiowe zaproszeni i życzę żeby imprezka była super
ech nic nie mówcie o organizacji
kurcze, zjadłam śniadanie, wzięłam magnez i już mi niedobrze... już się boję obiadu... a w sumie za godzinę, półtorej muszę coś zjeść pod tabletki
cieszę się że już po tej studniówce,teraz to szybciej poleci
jeszcze żeby już wielkanoc była....
Fioletowa ja teraz biorę magnez i potas w trakcie jedzenia, tak w połowie porcji, i wydaje mi się, że trochę bardziej udaje mi się oszukać mój żoładek i lepiej reaguje na tabsy.
Morena narobiłaś mi apetytu na brokułową , taką z posypką serową na wierrzchu ...
Palin a tobie życzę wygranej w tej zarazkowej wojnie, nie daj się zarazić !!!
Teri - tekst twojego synka do męża rewelka

Spostrzegawczy i inteligentny chłopak :-)
Anilek witaj i mam nadzieję, że badania potwierdzą , że eksmisja twojego streptococcusa agalactiae zakończyła się sukcesem

.
Kończę i idę spróbować trochę pospać. Dobranoc