Kingusia91
Fanka BB :)
Dzień dobry :-)
Widzę że święta są przełomowym momentem do kompletowania wyprawki
Czas zaczyna się kończyć, przecież to tylko 2 miesiące
ja tez muszę w końcu zacząć kupować rzeczy dla maluszka bo mam tylko trochę ciuszków a dla siebie nie mam nic
chyba zacznę od koszul dla siebie i szlafroka jakby co...
Ja dzisiaj znów sama w domu... a tak było fajnie jak mąż miał wolne...
Miłego dnia kobietki ;-)
Widzę że święta są przełomowym momentem do kompletowania wyprawki
Czas zaczyna się kończyć, przecież to tylko 2 miesiące
ja tez muszę w końcu zacząć kupować rzeczy dla maluszka bo mam tylko trochę ciuszków a dla siebie nie mam nic
chyba zacznę od koszul dla siebie i szlafroka jakby co...Ja dzisiaj znów sama w domu... a tak było fajnie jak mąż miał wolne...
Miłego dnia kobietki ;-)
na wagę nie wchodzę... nie chcę się stresować:/
ale odpoczeliśmy wszyscy przez te święta ja nic nie robiłam to brzuszek mięciutki nic nie bolało czułam się dobrze a teraz trzeba wrócić do normalnego trybu więc pewnie bóle pachwin wrócą szybko 
ja też planuje zacząć kupować już wszystko ale chyba większość czekała do tego kwietnia z tymi zakupami ja dziś przejdę do hurtowni rozeznać się szczegółowo co i jak możliwe że takie drobne rzeczy kupię a łóżeczko to z mężusiem pojadę ale chyba łóżeczko zostawię na sam koniec na maj najważniejsze to mieć te wszystkie rzeczy dla dziecka i dla siebie i do szpitala
ja ma termin na sam początek czerwca więc ja chce być w miarę gotowa na maj bo z synkiem leżałam w szpitali miesiąc przed więc jakby mi tak teraz przyszło w maju iść do szpitala to zostałabym w czarnej d.... ze wszystkim
Musiałam się spiąć i wszystko przygotować bo nie wiadomo ile nam zostało