dzięki dziewczyny już opanowałam sytuacje z allegro chyba mieli jakąś awarię jak u Was też tak było chciałam akurat złożyć zamówienie a tu nie mogłam się zalogować i już nerwy

ale pierwsze zakupy zrobione ;-)
dziś byłam na mieście ale zanim doszłam do pierwszego sklepu to już mnie brzuch zaczął ciągnąc do dołu i boleć i musiałam się wrócić do auta i wrócić do domu :-( wiec zakupy w moim przypadku zostają przez internet bo nie daje rady chodzić po sklepach

:-( masakra jakaś byliśmy tylko po drodze z młodym na gofrach mniammmm

i u fryzjera z młodym a ja zapisałam się na pasemka na poniedziałek mam nadzieję że tam wysiedzę

pogoda była super w kurtce zimowej się zgrzałam tylko ten wiatr zimny zdradliwy
mamawikusi u nas w szpitalu tez jest tak samo że się leży na porodówce na obserwacji 2h z maleństwem i mężem do towarzystwa można się napatrzeć i nacieszyć kruszynką w spokoju

muszę tylko dokładnie sie dowiedzieć co trzeba mieć i w jakich ilościach bo wiadomo to w szpitalach różnie z tym bywa
Isis też tak mam że mała mi kopie po pęcherzu to tak jakby szczypie i mam wrażenie że zaraz sie posikam a i zdarzyło mi się po solidnym kopniaku popuścić siuśki

też mam czasem wrażenie że zaraz wystawi rączkę przez pochwę moja ma rączki przy pęcherzu a nóżkami kopie pod pępkiem raz po prawej raz po lewej ale ogólnie jest bardzo nisko ułożona
jutro ja rano z siuśkami idę a w czwartek wizyta
ciekawe jak tam
natis po świętach jeszcze się nie odzywała