reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2013

hej dziendobry.

Dzika nie mam pojecia, choc sama mam straszne bole pod zebrami, z tym ze u mnie to na pewno od ucisku brzucha. Najgorsze jak leze.

Dziewczyny wkurzylam sie :-( tak sie cieszylam ze tanio koszyczek wylicytowalam a ta dziewczyna mi napisala ze oddala juz kolezance! Choc pisalam jej ze w pierwszy ustalony termin odbioru nie dam rady byc i zeby mi napisala inny. Odpisala tylko ze skoro nie dalam rady to myslala ze nie chce i oddala :-(

reklama
Kari - no to chamówa z tym koszyczkiem :no: Też bym się wkurzyła.
Misianka - super , ze sytuacja opanowana :tak:. A synek już dorodny :-).

Pranie za praniem .... już mam puste kosze :-). Teraz czas na rzeczy maleństwa .

kari przykro mi że tak głupio wyszło z tym koszykiem... może uda Ci się coś jeszcze upolować?
MatkaEwa najprzyjemniejsze zostawiłaś sobie na koniec :-)

Ja wyprałam dwie pralki i trochę delikatniejszych rzeczy w rękach. Skończyły mi się klamerki, sznurki i miejsce na suszarce :-p

Chyba 3 dni będę to wszystko prasować...

Ja korzystam z pięknej pogody i większe rzeczy piorę. Obecnie obicie fotelików kończy się prać. Zaraz zabieram się za kocyki i rożki. Ciuszki są małe to szybko wyschną. Lepiej te duże upiorę.

Kari jeśli kupiłaś koszyczek na serwisie ogłoszeniowym to tam na pewno jest jakiś regulamin i ścignij tą babeczkę. Nie może być tak, że coś sprzedaje a potem się wycofuje. Ja bym nie odpuściła.

Cóż za pogoda :happy: Spaceruje się aż miło (zachodząc od lumpeksu do lumpeksu :-p). I ludzie jacy mili - jeszcze nie zdążę dojść do pasów, a samochody już się zatrzymują :-D
Teraz jakieś papu (bo Aro później wraca, więc i obiad będzie później) i leżakowanie. Popołudniu zakupy do domu i resztka do torby, czego mi brak. Wieczorem spakuję i chociaż pod tym względem będę gotowa :tak:

własnie miałam też pisać, kari, jakiś regulamin chyba jes, tak? ebay czy amazon działają z tego co wiem, jak allegro [tudzież na odwrót] a są przepisy prawa - nawet jak klikniesz niechcący to i tak liczy się jako transakcja zawarta, a sprzedający to w ogóle mają przechlapane, więc pewnie też są jakieś warunki...

u mnie tarta kończy się robić, mam nadzieję że po jedzeniu Filip się obudzi troszkę, bo dziś mało się rusza...

no i obudziłam dziecko :-D a tarta bez soli daje radę ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry