Witajcie ciężarówki ;-)
U mnie wczoraj wieczór kiepski, cały czas było mi na maxa niedobrze , nie wiem od czego bo nic takiego nie zjadłam co mogło by mi zaszkodzić, już myślałam że może jakiś wirus : Zmieszany: Dzisiaj już jest lepiej
Piorę od rana i wieszam na dworze, u nas słonko świeci nie ma padać ale chłodno jest ... Muszę zabrać się za odkurzanie , ale jakoś mocy brak ....
Natis , Cieszę się , że odzywasz się do nas i zdajesz relację na bieżąco

Przepraszam , że nie przekazałam dziewczyną Twojej informacji , ale jak przyjechałam do domku, to już inne kobietki mnie wyprzedziły...
Jeśli chodzi o chrapanie, to jak byłam w szpitalu to jedna dziewczyna mi powiedziała , że strasznie chrapałam

hmm nie chciałam jej przeszkadzać , ale w ciąży niestety zdarza mi się pochrapać;-)
Minnie, Ja bym chyba się skontaktowała z lekarzem , wiesz jak to jest jak lekarz Ci nie powie , że wszystko jest ok, to będziesz się martwiła. Daj znać, na pewno jest wszystko ok
,
MatkaEwa, Gratuluję zakupu samochodu,, ehh jak ja uwielbiam zmieniać samochody ;-) My też mamy zamiar zmienić na większy ( kombi) , ale na razie nic ciekawego nie znaleźliśmy , poza tym trzeba sprzedać też tego którym ja jeżdżę
Mikoto, Chudzinko Ty nasza, proszę zrobić w końcu fotkę i wstawić na odpowiedni wątek ....OBIECAŁAŚ:-)
MamaWikusi, Faceci myślą inaczej .... Wczoraj wieczorem gorzej się czułam , patrzę a mój S , bierze sobie piwko... mówię do niego źle się czuje, a jeśli trzeba będzie jechać do szpitala /?? Na co mój S " Przecież dzisiaj nie będziesz rodziła

Czasami naprawdę ręce opadają , mój domowy doktor "s" wie lepiej kiedy zacznie się poród