mama wikusi2010
Fanka BB :)
ja nie planowałam. Staranka były w 13dc i 14dc a w 14była owu wiec nie wiem co z tego wyjdzie. Byleby zdrowe 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

trochę nie ogarniam czytania bo nie mam za duzo czasu wolnego ale jak tylko znajdę chwile to zaglądam co u was słychać trzymam kciuki za wszystkie wizytujące ja dopiero 29.10
mam nadzieję że wszystkie dotrwamy w takim składzie do czerwca
a tak na marginesie to w czerwcu bedzie urodzaj bo bardzo dużo nas się tutaj zrobiło początek lata to jednak fajna pora na urodzenie dzidzi chociaż słysze opinie że to trochę przerąbane w taki upał z noworodkiem i z lejącymi się mlekiem cycami a wy jakie macie zdanie na ten temat ja syna rodziłam w listopadzie to do lata już nie było śladu po ciąży talia wróciła piersią już nie karmiłam mały był już spory więc koc i nad wodę a teraz zobaczę jak to jest urodzic w lato i będę mieć porównanie :-) pisałyście o brzuchach kurcze myślałam że tylko ja tak mam że wyglądam jakbym była w 5 miesiącu nosz masakra to dopiero 6 tydz, a ja już nie dopinam płaszczyka i raczej już nie da się ukryć brzuszka czy to mozliwe myślę ze to jednak wzdęcia bo strasznie mnie męczą w pierwszej ciązy byłam płaska do 4 miesiąca !! dopiero w 5 ludzie zauważali brzuszek a teraz litości to dopiero 6 tydz jeszcze nikomu nie powiedzielismy ale jeszcze troche i sami się domyślą jak mnie zobaczą a chciałam zrobic rodzinie niespodziankę na wszystkich świętych bo wtedy się spotykamy bo zjeżdza się rodzinka z różnych stron Polski a tu jeszcze nic nie powiem a już będzie wiadomo 
pamiętam to ubieranie syna na spacer jak się denerwował przy tym a ja za nim wyszłam z domu to juz byłam cała mokra bo wiadomo najpierw ubiera się siebie potem dziecko żeby dziecko się nie zgrzało a jeżdzenie wózkiem po zaśnieżonych chodnikach nie należy do przyjemnych a teraz to zimie z wózka można się przesiąść na sanki hah 
to jak się dowiedzą że jestem w ciąży to dopiero się zacznie z tą dziewczynką jedna koleżanka co wie że jestem już mi wróży dziewczynkę bo mi pryszcze wychodzą i jem słodkie a ja mówię jej że będzie co będzie że się tak nie nastawiam ale co każdemu mam się tak tłumaczyć że ja już kocham tą kropeczkę nieważne jakiej jest płci
apetytu w ogóle nie mam, chociaż chodzę cały czas głodna, kładę się spać-muszę zjeść przed samym zaśnięciem, a wstaje taka głodna, że nie mam siły w ogóle, czuję się osłabiona. Mam nadzieję, że nadejdą i te lepsze dni