to raczej niemożliwe ponieważ miałam tylko 1 pęcherzyk :-)Nowa - będą bliźniaki jak nic![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to raczej niemożliwe ponieważ miałam tylko 1 pęcherzyk :-)Nowa - będą bliźniaki jak nic![]()
to raczej niemożliwe ponieważ miałam tylko 1 pęcherzyk :-)

ja w pierwszej ciąży też tak jadłam a teraz na śledzie patrzeć nie moge jeszcze nic kiszonego nie zjadłam też odrzuciło mnie od mięsa zapach gotowanego mięsa mnie odrzuca jak gotowałam mężowi flaki 3 tyg temu to mało się zwymiotowałam kiełabaski na ciepło też odpadają na śniadanie zamiast kanapki z wedliną jem z białym serem przez 2 dni jadłam pomidory ze śmietanką mnniam pycha i spagetti z sosem pomidorowym frytki z ketchupem tak pomidorowo no i jabłka dużo jabłek no i bardzie na słodko jak pierogi to z serem a co do coli to u nas w domu wogule jej nie pijemy ale wczoraj musiałam kupić bo po prostu musiałam się napić coli
czy te witaminy dla kobiet w ciazy wzmocnia trochę też włosy
Najadłam się troche strachu ze będę łysawa ale natura wie co robi i włosy odrastają extremalnie szybko, przynajmniej u mnie ;-)
Aktualnie rowniez zadnych zachcianek, jedyne co czuje to bol calego ciala.Pijam czasami puszeczke coli. Pomaga jak mam mdlości i coś mi ''siedzi'' na przełyku.No i przychodzi pora i zamykają mi się oczy. Mam chyba w końcu jakiś objaw ciążowy. Wczoraj o tej samej porze nawet nie zauważyłam jak zasnęłam. Obudziłam się leżąc głowa na biurku po jakichś 10minutach. Dobrze że wczoraj i dzisiaj nie ma mojej koleżanki z pokoju w pracy bo bym musiała się często gęsto tłumaczyć.
Babeczki mam pytanie - co myślicie o coli w ciąży?
Gratuluje i witajDziewczyny! Dowiedziałam się dzisiaj, że jestem w ciąży! Siedzę w pracy (nie wiem jakim cudem) i co chwilę płaczę przed monitoremW ubiegłym tygodniu zrobiłam trzy testy ciążowe - każdy wyszedł z dwoma kreseczkami. Poleciałam od razu do lekarza, a pan doktor nic nie ujrzał. Powiedział, że mam się nie zniechęcać, bo testy rzadko kiedy kłamią. Kazał zrobić badanie krwi. Dzisiaj odebrałam wyniki i ... euforia. Bardzo, bardzo wczesna ciąża ! Tak strasznie się cieszę!
Wynik bardzo dobry. Przyrost odpowiednimoja beta z dzisiaj (piątek) to :
7644,98 mIU/ml
Ciąża 0,2 - 1 tydzień 5 - 50
Ciąża 1 - 2 tydzień 50 - 500
Ciąża 2 - 3 tydzień 100 - 5000
Ciąża 3 - 4 tydzień 500 - 10000
Ciąża 4 - 5 tydzień 1000 - 50000
Ciąża 5 - 6 tydzień 10000 - 100000
Ciąża 6 - 8 tydzień 15000 - 200000
Ciąża 8 -12 tydzień 10000 - 100000
w środę moja beta wynosiła 4367,81 myślicie że ten wzrost jest dobry?