Nadrobiłam Was- a w sumie to "chwilę" mnie nie było. POwiesiłam pranie, pozamiatałam trochę piachu i pojechałam na zakupy. Mnie to w ciąży czasami się mózg wyłącza
Jadę samochodem
, włączam klimatyzację, im dalej jade tym bardziej mi gorąco, ujechałam może z 8 km, a ja nawiew na gorące powietrze nastawiłam i się dziwię, dlaczego nie chłodzi, a przecież dopiero co nabijana była - normalnie nie myślę
Zrobiłam spożywcze w Biedronce i zapas lodów na jutro
anula ja tak miałam z kiwi - do tej pory nie lubiłam, a w pierwszych miesiącach się nimi zajadałam. Mnie też czeka teraz prasowanie tej sterty co naprałam - jedna partia już za mną, ale i tak końca nie widać. Poczekam aż coś fajnego w tv będzie leciało i podłączam sprzęt do prasowania.
Smile ja też już bym chciała mieć pomyte okna, ale jeszcze się będzie kurzyło z podwórka - mam nadzieję, że pomyjemy najpóżniej ok.10 czerwca.
dzikaBez sporo metrów macie - my narazie główne chodniki, opaska wokół domu, taras, podjazd i schody - reszta jak garaże staną. My też kładliśmy 6 cm, z tym , że arco lux z posypką - w zeszłym roku od 56 do 38 zł proponowali, a w tym znalazłam duuuużo taniej. Firma uporała się w sumie w 3 dni, ale teraz mamy plażning smażing wokół domu, tyle piachu jest http://***************/liviatn/images/Minka%20shock/shocked.gif My też kładliśmy na tę podsypkę - z tym że to już firma sobie dowoziła.
Isis becikowe w takiej sytuacji należy się.
Sembo miałaś bardzo ciężki poród, ale córeczka wynagrodzi Ci każdą sekundę bólu i strachu!
anusiakanusia my tu gadu gadu o tym, że kupiłyśmy lody, arbuzy, leżaczki, a Ty cichutko siedzisz i mówisz, że dom kupiłaś! Kochani - ogromne gratulacje! Wiadomo, że wizja wykończenia przeraża, ale też bardzo cieszy - dacie radę!
Xez jak dobrze, że piszesz!
Teraz musi być dobrze!
Palindromea ja też na zakupach byłam i tez lżejsza wróciłam, oczywiście finansoweo, a w sumie nic nie kupiłam.
Natis super, że jesteście już w domku
Hmm, co do arbuza to nie mam pojęcia, w sumie to sama woda, ale kto wie...