Kingusia91
Fanka BB :)
U lekarza miałam 140/95 a to wysokie dzisiaj to jakieś 3 godziny temu. Teraz nie mam czym zmierzyć niestety ale głowa mnie boli więc podejrzewam że dalej mam wysokie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Będę w kontakcie! Może fałszywy alarm ale ja dotąd nic takiego nie miałam.. Jak coś to kciuki proszę!!!!

A potem zabiore się za resztę mieszkanka
O ile wczesniej nie urodzę
Usłyszałam: masz termin dopiero na koniec czerwca?? 
Ja już nie odpowiadam, że termin mam na 27 czerwca, tylko mówię, że niedługo już poród. Co im do tego? W końcu sama nie wiem kiedy urodzę... ;-)

) ale postanowiłam się przenieść. Tam nie było ani atmosfery ani aktywności.

poki co - 4 lekkie skurcze krzyzowe w odstepach okolo 20-30 min. wykapalam sie, ogolilam z lusterkiemumylam i wymodelowalam wlosy i czekam co dalej
![]()