Witam
U mnie znowu kaszana za oknem - nie przypominam sobie ani takiej zimy, ani takiej wiosny za mojego zycia
Dzis u nas normalny dzien roboczy - bezbozniki jedne.
Z tego tytulu pozmienialam posciele, odkurzylam mieszkanko i umylam podlogi - no jak roboczy, to trzeba rabotac

Jeszcze tylko pranie wstawie, potem obiadek i wieczorkiem pare rzeczy uprasowac i na dzisiaj fajrant.
Widze, ze po truskawkach i lodach teraz arbuzy na topie

Nie ukrywam, ze rowniez zostalam zarazona nowa zachianka

Ale to nawet trzeba sie cieszyc, ze lody ida w odstawke.
dmuchawcu - ja tez mam takie uderzenia goraca wlasnie, ciekawe, czy to hormonki tak szaleja? Ja to generalnie zmarzluch jestem, wiec na zmiane mi zimno i goraco . Ciasto wygladalo przepysznie, moze zalapie sie na jakies resztki?

))
madzia - nie przejmuj sie, ludzie czasem nie mysla... co z tego, ze masz duzy brzuszek? To nie jest jakis mankament!!!

Tez mam 160cm i uwazam, ze gdzies to dziecie z wodami musi sie zmiescic. Niech sobie swojego brzucha ludzie pilnuja... Mnie za to zaczynaja juz do bialej goraczki doprowadzac obcy ludzie pytajacy o plec i ogromnie zalujacy, ze bedzie drugi chlopiec... chyba zaczne mowic, ze nie chcielismy znac plci drugiego dziecka.
Klaudus witaj i pisz

Ja tez gole sie tylko do gina, czyli co 2 tygodnie. Za kazdym razem widze, ze idzie mi to coraz ciezej. Ale ciekawostka - na lydkach mam pare wlosow na krzyz, a czytalam, ze w ciazy bardziej sie zarasta niz przed.
Natis - cudowna zabka!!!
anusia - przy pierwszym porodzie mialam bole krzyzowe juz 2 dni przed porodem i to takie, ze po scianach chodzilam... zycze, zeby u Ciebie poszlo sprawniej! Trzymam mocno kciuki!
saara - skurcz na 70? O kurcze

A mocno go poczulas???
Kingusia - a mozesz pozyczyc ten cisnieniomierz od tesciow, czy oni potrzebuja mierzyc codziennie? Troche to niebezpieczne, mocz masz ok?
Dziewczyny, podziwiam Was za checi udzialu w procesji. Moje nogi odmawiaja posluszenstwa i po chwili stania strasznie mnie bola i ustac na nich nie moge. Pewnie krazenie cos nawala. Jak chodze to jest lepiej, ale tez zbytnio szalec nie moge, dlatego musze sobie wszystkie prace rozkladac na raty i co sie da robic na siedzaco.
Pewnie nie bardzo mi bedzie pisanie wywolywanie porodu metoda spacerowo-porzadkowo-schodowa

Miejmy nadzieje, ze maluszek nie bedzie sie zbyt ociagal z wyjsciem.
Milego dnia!