Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
teraz wcinam truskawki (wczoraj kupiłam za 5,50 kg). Produkcję od wczoraj macie niesamowitą, ale niestety nie uda mi się Was nadrobić także od razu z góry przepraszam, że nie odpiszę Wam
:-( Postaram się później wrzucić zdjęcia upolowanych wczoraj ciuszków ;-)
i zauważyłam, że nasze bliźniaczki są już na świecie
Jutro jadę na obcięcie końcówek szwów. Powiem Wam, że Doktor tak mnie ładnie zszył, że aż w szoku jestem (na plażę nudystów spokojnie mogę uderzać
). Blizna Malutka. No i pochwalę się, że zostało mi jeszcze 2,5 kg do wagi sprzed ciąży (jupiiii).
Ma już ksywkę Smoczyca
I powiem Wam, że nie spodziewałam się, że można tak oszaleć na punkcie Dziecka jak ja. Non stop bym na Nią patrzyła i przytulała... aż łzy wzruszenia mam w oczach jak patrzę i uświadamiam sobie, że Ona mi w brzuszku siedziała i rosła...Anusiak a moze ten gozek to zastoj pokarmu ? Sprobuj rozmasowac w z innej strony przestawic Sebastianka np. Z pod pachy