dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Matka Ewa- fryty może?
Zostało jeszcze trochę. Mam tez w lodówce truskawki, arbuza i lody -czyli pełen zestaw

Zostało jeszcze trochę. Mam tez w lodówce truskawki, arbuza i lody -czyli pełen zestaw

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

. Lodziki już były dziś , arbuz także
. Fryty ??? hmmmm..... może trochę skubnę :-) Dzięki 
, no ale akurat że tak loda nazwali to dzieci mają ubaw (myślę że oni o pewnych rzeczach wiedza lepiej niż nam sie wydaje)
Daria po spacerki śpi jak suseł ale to żadna nowość

( ide z wózkiem a w nim dziecko więc chyba oczywiste że urodziłam )
mam ochotę powiedzieć a nie widać no ale nie chcę być chamska
także pytań ciąg dalszy
aaa nie wiem czy Wy tez tak macie ale bardzo nie lubię jak mi obce baby zaglądają nachalnie do wózka ja wtedy specjalnie przykrywam dziecko pieluszką będą mi się obce babska nachylać nad dzieckiem nie wiem może ja mam jakieś schizy 

:
właśnie się zastanawiałam z M. jak to nazywać przy Ewie jak zapyta u mnie w domu mama mówiła pisiula
ale dla mnie to straszna nazwa

, niedawno nasza sąsiadka przyszła i mi zaczęła całować Ewe w usta- fuj, dobrze że młoda się obróciła, moja mama nawet nie całuje Ewy do mówi że zawsze może jakieś bakterie mieć (szkoda że teściowa taka nie jest)
U chłopców siusiak, u dziewczynek sisia. czyli "urządzenie do sikania