Xez kochana ja bym zmieniała mleko bez obaw po co ma sie dzieciątko męczyć jak jej to nie odpowiada czasem wystarczy właśnie zmiana mleka i problem znika chc moje dzieci tak samo synka jak i teraz nie mogłam karmić długo chyba mam coś nie tak z kanalikami mlecznymi bo za kazdym razem już w 2 dobie mi sie zatykały i robiły mi sie straszne zastoje mimo ciągłego karmienia i do tego mleczko bardzo wodniste dziecko sie nie najadało a potem nagle pokarm znikał więc u nas mm 10 lat temu dawałam synkowi na początku właśnie bebiko ale tez mu nie odpowiadało ( coś to mleczko nie jest dobre dużo dzieci go nie toleruje ) zmieniłam na NAN i już do końca było NAN z ręka na sercu synek nie miał nigdy nawet jednej kolki nawet nie wiem jak to jest jak dziecko ma kolkę teraz jestesmy na
bebilonie pediatra mi powiedziała że to obecnie jedna z lepszych mieszanek na rynku moje koleżanki miały na tym dzieci i tez nigdy ne doswiadczyły kolek oby i moja Daria tego nie zaznała
a ona jest młodsza od Waszych córeczek
Twojej i natis a zjada 90 ml co 2,5 / 3 godziny a na noc po kąpieli to i 120 potrafi wciągnąć ona nadrabia bo urodziła sie wczesniej i malutka przy wypisie ze szpitala spadła mi do wagi 2500 g a po 3 tygodniach na wizycie ważyła już 3120 więc nadrobiła i przybrała teraz idziemy za misiąc na szczepienie 10 lipca i lekarka mówiła że do tego czasu powinna jeszcze przybrać ok 300 g więc powinna ważyć wtedy ok 3500 ale z jej apetytem to pewnie więcej przybierze choć ona robi sobie długie przerwy w nocy bo na prawdę niedługo prześpi cała noc wczoraj zjadła o 11 i wstała dopiero o 6 rano zjadła 120 i śpi
kupki robi ładnie 4 / 5 na dobę i nigdy nie miała zielonej kupki bardziej takie jak sory za opis jak ''musztarda''
ale się ciesze że Palin ma juz swojego Mikołajka przy sobie tak sie marrtwiła taka presje otoczenia miała a tu prosze jaka niespodzianka termin to termin ehheh
a ja na karcie ciązy miałam wpisany termin właśnie na dziś na 11 czerwca a tu moja pchełka w niedziele już miesiąc skończy
oj te burze kiedy sie to skończy u nas też wczoraj sie błyskało ale burzy jako takiej nie było ale dziś juz chłodno i ponuro podobno od srody maja byc upały nawet ponad 30 stopni u nas na południu no zobaczymy
miłego i owocnego w porody dnia