Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam mocno kciuki za kolejne szybkie, bezproblemowe porody 
była przeceniona, do leginsów jak znalazł na taką pogodę. Naczynia pozmywane, teraz musiałabym zabrać się za łazienkę i dokończyć do pracy skoro jutro chciałabym rodzić... hehe
Stwierdzilam, ze ostatnia szansa sobie dobrze pojesc
No i lekarka jak mnie wtedy zbadala, tak wylazl czop, zrobili lewatywe i kapiel, po ktorych juz wreszcie rozwarcie ruszylo i nad ranem urodzil sie Michal. Do czego zmierzam? Ze mam wielka nadzieje i trzymam ogromne kciuki, ze dzisiaj juz Twoje meki znajda swoj final i przytulisz do serca swoje dzieciatko!!!
Trzymam kciuki, zeby Wasza upojna noc przyniosla pozadany skutek :-) Wróciłam z miasta, w Pepco kupiłam tunikę za 9,90złbyła przeceniona, do leginsów jak znalazł na taką pogodę. Naczynia pozmywane, teraz musiałabym zabrać się za łazienkę i dokończyć do pracy skoro jutro chciałabym rodzić... hehe![]()
![]()
Podobnie jak _anula nie mam pomysłu na obiad, chyba zrobie ziemniaczki z koperkiem do tego jajo sadzone i świeży kalafior a do picia koktajl z truskawkami, już się chłodzi w lodóweczce.
Ja dziś strzeliłam sobie cappuccino i do tego drożdżówkę z serem, a co.. jak szaleć to szaleć
U mnie jakies pare skurczykow, ale cos lichawe i nie chce byc wiecej... jutro moj termin, ale raczej maly nie wylezie![]()
Wczoraj jakas taka duchota byla, ze po ginie i zakupach udalo mi sie tylko ogarnac biezace porzadki (pranie, odkurzanie, zmywarka, kuchnia) i poscierac te nieszczesne kurze... Reszte dnia spedzilam opychajac sie do granic mozliwosciStwierdzilam, ze ostatnia szansa sobie dobrze pojesc![]()
![]()
Dzisiaj dla odmiany leje jak z cebra i tez totalnie na nic ochoty nie mam - no moze na rodzenie bym sie pisala![]()
Mikoto - wariatko Tybakterie octem z płynu do szyb zwalczasz
a ja uwaga - zamiast posolić ziemniaki - posłodziłam je ... zorientowałam się jak je odcedzałam, bo obok stało pudełko z cukrem a nie z solą ... przepłukałam wodą, najgorsze nie byłymuszę się wreszcie ogarnąć ...