reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

motyleksw - mam te normy podane na wynikach, ale tutaj jest, że 1-2 tydzień ciąży - 50-500, więc dlatego nic nie rozumiem :/ Bo ja mam 320,5mlU/ml, i według mnie licząc od okresu to zaczęłam 5 tydzień. I naprawdę nie wiem czy ja miałam beta HCG czy HCG :( :( Tutaj na tym wyniku nie jest napisane. W ogóle myślałam, że jest tylko beta HCG, że nie ma samego HCG. Teraz to całkiem nic nie wiem :( Ale ja ciemna jestem w tych sprawach!

A mi się właśnie marzy placek po węgiersku mojej mamy :)) Ale kaszankę też bym zjadła :)

reklama
Czesc Kobietki :-) Jakis czas temu dowiedzialam sie, ze zostane czerwcowa mama i postanowilam do Was dolaczyc :tak: Bylam na jednej wizycie u gina, nastepna mam 12.11 i pewnie wtedy beda mi robic jakies badania i dostane MutterPass :-) Nie moge sie doczekac :-)

Wazne ze beta jest dodatnia!! Przestan sie stresowac i wnikac tak w te wyniki, dokladny wiek ciazy okresli ci gin na usg! Ciesz sie swoim stanem, a nie rozmyslaj i denerwuj bo to maluszkowi nie sluzy :tak:

Chyba tak Kochana :). 10 tydzień się właśnie zaczął. Marzę już o skończeniu tego magicznego 12 :)
No to grratuluje 3miesiąca ;) Ja chyba jutro zaczynam:)

Dzień dobry późnym popołudniem :)
Od 2-3 dni powrót mdłości na nowo. Katastrofa :D Leci 5 tydzień wymiotów.

I panie kochane, pisały Panie, że mają brzuszki, to może któraś wstawi? <3
Mojego jeszcze nie widać, ale jak go wywali to wstawię od razu :D

ailatan na wynikach badań nie masz podanych norm?
Jeśli jest beta HCG to jest od zapłodnienia, a jak samo HCG to od ostatniej miesiączki.
Przynajmniej tak mi tłumaczyli ;)
Wydaje mi się ze mi wywalilo brzucha ale ja juz miałam wielki przed ciążą :crazy: wiecej tłuszczu niz ciązowego

Czesc Kobietki :-) Jakis czas temu dowiedzialam sie, ze zostane czerwcowa mama i postanowilam do Was dolaczyc :tak: Bylam na jednej wizycie u gina, nastepna mam 12.11 i pewnie wtedy beda mi robic jakies badania i dostane MutterPass :-) Nie moge sie doczekac :-)
gratuluje i witaj :)
Co do wyliczenia terminu porodu to na tej stronie powinno sie udac :tak:

Przydatne narzędzia | Ciąża | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
Mnie wyliczylo termin taki sam jak gin powiedzial :tak:
Fajna stronka. Mi też na niej wychodzi tak jak jest

Super, ze sie sprawdzila ta stronka :-) Dziewczyny, powiedzcie mi czy Wy wymiotujecie? :eek: Ja mam nudnosci przez cala noc do samego rana, a nawet do poludnia, ale ostatniej nocy zjadlam ok.02:00 dwie kanapki i te nudnosci zniknely :-D Nie wiem czy to ma byc metoda i jak juz to czy dobra???? :eek:

PS. Mozecie pisac Lazurek bedzie wygodniej ;-)

reklama
Do góry