Gosiak, on biedactwo.. Trzymam kciuki za szybkie wyleczenie stanu zapalnego piersi!!!
Xez, niezle

Usmialam sie tym opisem opicia sie mlekiem przez męża
Natis, Lenka ładnie przybiera, nie przejmuj sie! Nie każde dziecko musi przybierac tak samo.. Tak jak juz kiedyś pisałam Zuzia jechała po najniższych centylach a super zdrowa i zgrabna dziewczyna z niej wyrosła. Sebastian dla odmiany na górze skali, to sie nadzwigam

fajnie, ze mała lepiej śpi! Tak trzymać!
Ja tez mam jeszcze kreche.. W końcu kiedyś zejdzie na pewno
Kingusia, kciukasy za wizytę!!
Fioletowa, Stanik rewelka, gdyby nie to ze mam juz komplet chętnie bym zamówiła...
Palin, nie martw sie kolkami na zapas, wcale ne musi ich być, a lekkie zawarcia czy bóle brzuszka nie muszą wcale oznaczać rozwrzeszczanych kolek.
Sambo, piękna córeczka!! Napisz kiedyś jak sobie radzicie

ja w sumie w końcu troche majowka zostałam

choc oczywiście mentalnie jestem mama czerwcowa 2013
Sebastian zasnął ze smokiem! Juz drugi dzień w ranna drzemke, ciesze sie, dla mnie to duża pomoc w usypianiu!
Wczoraj byliśmy na zakończeniu roku Zuzi w szkole. Sebastian cześć oficjalna przestał w foteliku na kółkach

podrygiwal tylko na oklaski

komicznie to wyglądało

potem grzecznie leżał na poczestunku w sali, dziewczynki wozily go po korytarzu, dopiero w samochodzie włączył alarm glodowy. :-) Było naprawdę fajnie.
kurcze, ja na razie głownie na dzieciach skupiona, troszkę bokiem odrabiam sprawy firmowe.. W końcu za dom musimy sie wsiąść... Póki co mamy tam najemców jeszcze do połowy lipca.
Pozdrawiamy wszystkie mamy i dzieciatka!