Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Za to później zdążyliśmy się pokłócić ostrzej i teraz jedyną osobą, która odzywa się w tym domu jest ... Mikołaj 

Niestety pozno mi zasypia, dopiero kolo polnocy, wieczorem oczy jak 5 zł i marudzenie z noszeniem... takze padam rano na twarz...i nie mam pojecia jak ja przestawic... bo jak zasnie w ciagu dnia to spi i spi jak drzewo, nic nie jest w stanie jej obudzic, a wieczorem i do polnocy sobie czuwanie ustawila ;( wrrrr
Gosiak ja z obu piersi ściągam 210-220 , razy tylko po nocy mialam rekord 250 ale już się to nie powtórzyło... czasem ściągam mniej - 180... z reguły starcza mi na dwa karmienia.
Ja z obu piersi sciagam maks 60 ml
, takze dokarmiam mm ....Wlasnie mloda przystawilam i moze zasnie....oj wykonczy mnie to jej pozne zasypianie.....oczy mam juz czerwone i potrojne since...Jeszcze w weekend bede sama z dziecmi, wiec tez nie odespie....byle do przyszlego weekendu...juz zapowiedzialam mezowi ze zamierzam sie wyspac dwie nocki pod rzad:-)