reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2013

hej

ja sie tylko witam, bo i tak nie ma szans na nadrobienie
ja na razie głownie się sklepem zajmuję i kursem/konkursem - już popełniłam 3 rzeczy w terminie, zostały dwie, czyli za 4,5 tygodnia będę żebrać o głosy by wygrać maszynę do szycia ;-)
teraz szykujemy się do urodzin Artura, więc jest co robić :-D
no i Filip się rozbeczał, paa

reklama
Marys - skad ja to znam !! w nocy zanim Emil wstanie to ja juz przewiniete dziecko mam i tylko slysze: "przewinac go??!! - Juz zrobione - OOO jak szybko "

Czasem to przespi jak Malego karmie i jak wstaje do odbicia to sie pyta czy go nakarmic :eek: FACECI !!!

644197_520673478004863_1368998688_n.jpg

Załączniki

• 644197_520673478004863_1368998688_n.jpg
    644197_520673478004863_1368998688_n.jpg
    53,5 KB · Wyświetleń: 62
Witajcie drogie czerwcóweczki :-)

codziennie zabieram się za napisanie paru zdań, ale jak przychodzi co do czego- synek nie daje mi dokończyć :zawstydzona/y: chyba jestem zbyt mało zorganizowana, żeby znaleźć czas na forum :zawstydzona/y:

Mój maluszek właśnie przekroczył wagę 5kg i jest już taaaaki duży w porównaniu do tego jak ważył 3100 :sorry:

Niestety nam też upały dają się we znaki- dziś pierwszy raz od jego 3 doby życia był dzień bez spaceru... za to teraz od 16 śpi jak zabity :szok: aż się boję, że nie pośpi w nocy, ale przynajmniej w końcu miałam czas na umycie okna w kuchni, które było w tragicznym stanie :-p

W czwartek idziemy na szczepienie- mam nadzieję, że zniesiemy je dzielnie ;-)

Wy tak narzekacie na swoich panów, a ja muszę się przyznać, że taka wyrodna matka ze mnie, że często budzę się w nocy jak mąż już ma małego na przewijaku :confused2: jakoś on szybciej go słyszy niż ja :confused2:

Marys, gosiak pod tym względem nie moge na mojego M. narzekać bo bez problemu przewinie małą i nakarmi. Nie muszę go o to prosić, pod warunkiem że jest w domu :dry:
A dzisiaj wróciło 19 z pracy, wykąpał się i poszedł na piwo z kolegami z pracy :sorry: rzadko mu się to zdarza ale i tak ciężko mi to znieść :sorry:
Moje dziecko wykąpane, nakarmione i nie może usnąć...

Słyszałyście o tym rodzeństwie co się utopiło? To 20km ode mnie :-(

KINGUSIA, mama2013 mój Mariusz wstaje w nocy tylko jak Mała krzyczy w niebo głosy (śpi w drugim pokoju nie wiem czemu....) bo ją baczek męczy, w dzień to się z nią pobawi , ponosi, nakrmi pomoże przy kąpieli jak ma na pierwszą zmianę ale od "brudnej" roboty jestem ja ;-)

Co za tragedia :-(

Marys w nocy to ja zazwyczaj budze się o wiele wcześniej i idę do małej. Chyba że czasem nie mogę się wybudzić i Laura się zdaży rozpłakać to mąż się budzi i sam wstaje.

Nie moge przestać myśleć o tych dzieciach... nie wiem jak ta matka to przeżyje :no:

reklama
Marys - bo tak najlatwiej powidziec :p Moze my tak zaczniemy co ?! :rofl2:
Kingusia - moj tez przewinie, nie powiem ze nie, ale kupki juz nie ruszy. A jak na niego burkne w nocy to i nakarmi. Ja rozumiem, ze chce sie wyspac do pracy i tez chce aby byl przytomny, ale w koncu my pozniej tez musimy jakos funkcjonowac, wiec podzial musi byc :tak:
O widze, ze macie swojepociechy w osobnych pokoikach?? nie jest za ciezko Wam?? slyszycie jak zaczynaja kwilic?? ja mysle , ze tak do pol roku, moze troszke dluzej potrzmamy Tymka - pewnie do etapu jak bedzie spal praktycznie cala noc

Milego wiczoru

Do góry