Natis kurcze współczuję, nie wiem co doradzić... może jak już będzie MEGA głodna to się skusi... wiadomo to nie to samo co mleczko mamy
Bona oj niefajnie!!! kurde ja nie w temacie, a co się z tym oczkiem działo? ropiało czy jakie objawy? Mam nadzieje, że ten zabieg to nic mega poważnego i nie będą Was strasznie męczyć!!!!
Isis super chłopak

)) jaki silny
Ale tu ruch dzisiaj... jak za starych ciążowych czasów....
My po wizycie i szczepieniach. Franek jutro skończy 11 tyg i waży 5850

Ogólnie wszystko dobrze, dzielnie chłopak zniósł szczepienie. Niestety mamy pleśniawki:/ DR powiedziała, że to od tego, że ciągle pcha pięści do buzi... a więc będziemy leczyć!
Mamy też za sobą pierwszy zakupy w nosidełku! Sprawdza się super! Chociaż myślałam, że będzie ciężko, Franek lubi mieć LUZ... np w wózku. Wczoraj jak próbowaliśmy nosidło to był wrzask, dzisiaj przez pierwszą min też, ale jak tylko wyszliśmy na dwór... super

i zasnął wtulony po 5 min
Kurcze nie wiem czy to pogoda czy co, ale synuś dzisiaj baaardzo mało aktywny. Nie chce na brzuszku leżeć, jak go biorę na ręce to nie jest wyprostowany jak zawsze, tylko taki wtulony i mało ruchliwy. W ogóle to co chwilę śpi... może to pogoda? był taki od rana więc raczej nie szczepienie...
Pytanko, Wasze dzieciaczki mają już otwarte rączki przez większość czasu? Franek próbuje często już łapać i w ogóle, ale niestety 75% czasu na zaciśnięte piąstki i nie wiem czy tak powinno być?